Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Valiz
Valiz 2025. 08. 11. 21:10
Előzmény: #35077  Bpali2
Több baj is van.
Általában nem értik a chartot az emberek, és veszekedni kezdenek. Keverik a fundát a TA-val, és nem társként kezelik a kettőt. Ha ff betalál-mert szokott ugyebár- akkor sem gondolkodnak. Nem veszik észre, hogy a változás a rajzon természetes, hisz az árfolyamhoz igazodik. Stb. stb...
Ha megértenék a rajzot és figyelembe vennék, akkor megköszönnék.Kérdeznének. Különben meg tessék csinálni ilyen minőségűeket helyette, és felvállalni. Ja, és sok-sok termékre.  BÉT katasztrófa, mindig ezeknél a piszlicsáré papíroknál tör ki a cirkusz. Mi lenne, ha kimerészkednének az illetékesek a kisboltból a szupermarketbe? 
Az a helyzet, hogy túl jó ff a technikai elemzésben, ezzel pedig az irigyek és kötözködők száma is nő. 
Bpali2 2025. 08. 11. 20:33
Előzmény: #35078  Bpali2
Bemutatónak . Sokan meg csak beszélnek a nagy semmiről.. 
Bpali2 2025. 08. 11. 20:32
Ma eszembe jutott Nedden is . Igazi profi - Ő tudja hogyan kell pénzt csinálni! Mert ezért lennék én legalábbis itt .. Nedden megtette sose felejtem el , volt vagy félóra azt 2 millát csinált 😂
Bpali2 2025. 08. 11. 20:26
Előzmény: #35076  Valiz
De láthatod én Mesternek nevezem Ff-t és nem én üldözöm .  Lehet itt bármit írni de komoly piacokon bizonyított a chartjaival. .. Nem örülnék ha eltünne . Pedig én jóban vagyok az ellentáborával . Nem is értem ezt az állandó vitákat . Egy ütős csapatba kell egy tapasztalt TA elemző. A hangsúly a tapasztalaton van … Most olvastam vissza a vertikál fórumot ..
Valiz
Valiz 2025. 08. 11. 20:17
Előzmény: #35075  Bpali2
Pontosan. És már rosszul vagyok amikor a fel-lebeszélést emlegetik. Legközelebb én is átharapom ff torkát, amikor olyan chartot csinál, ami nekem nem tetszik :-)
Bpali2 2025. 08. 11. 20:01
Előzmény: #35070  Valiz
Ez azért van , mert a BÉT papírokhoz mindenki ért👀.. mármint a cirkusz ,. A BÉT olyan , mint a foci ; mindenki szakértője ..
Bpali2 2025. 08. 11. 19:53
Commerz záró 35,81 .. szép , de nem vagyok benne biztos , hogy a mai 36.02 volt a teteje. Mindenesetre short certi nélkül maradtunk👀 . 
Bpali2 2025. 08. 11. 16:48
Előzmény: #35072  Bpali2
Ja meg ugye az ezüst hagy essen majd jó lesz újra longolni.. 
Bpali2 2025. 08. 11. 16:45
Előzmény: #35071  randomly
Nem vagyok egy követő alkat . Ezért nincs se deltám , se vertikálom, se wizzairem. Éves célom elértem
, cbk korrekcióra felkészültem , de alapvetően lángos évünk lesz . Gáznál várok új longcertit mielőtt beszállnék tényleg hosszúra . Olajat most nem nézegettem.Én is keresem a lehetőségeket . OTP meg német certikb e gondolkodom . Esetleg Mtel , MOL ha esne .  Devizához  nem értek állítólag a legnehezebb 😂 Sose próbáltam..
randomly 2025. 08. 11. 15:08
Előzmény: #35067  Bpali2

Én mindenre emlékszem csak nem azt csinálom. :-) eladtam ideje korán, majd egy keveset korrigáltam Shorttal ... és most nézek ki a fejemből CBK nélkül péntek zárás óta. :-) Szóval senki ne kövessen. Ma is csak olajat vettem ha már azt is korán kezdtem ... meg még EUR-ot kellene azt is vettem pénteken. :-)
Valiz
Valiz 2025. 08. 11. 15:03
Előzmény: #35051  farkasfu
ff, kicsit tedd már vissza légyszi "oda"  a Vertikal chartot, míg lementem :-) 
nagyon unalmas kezd lenni, hogy a BÉT papíroknál állandóan kitör a cirkusz. Biztosan nem tesz jót, de  ők tudják.
Bpali2 2025. 08. 11. 14:16
35,47… Lehetett vele keresni. Certiben azért szépen. 33 bán bíztam kicsit félve . Azt tudtam előremenekülnek  az UniCredit felvásárlási szándéka elől. Ennek egyik módja az srv . . Ha pénteken nem vagyok tiltva szóltam volna randomly kollégának , hogy ne erőltesse a shortot . A nagy darabszám nem feltétlenül jelent profizmust inkább  egy életem egy halálom hagy szoljont. Commerz 10-volt 8 szor pluszba nyit…
maldiv
maldiv 2025. 08. 11. 13:32
Előzmény: #35067  Bpali2
Commerz hatalmas tipp volt
29.7 nél azt mondtad elmegy 33 ig
Sikerült neki. Most 35.2
Jó néha visszaemlékezni a bemondásokra
Bpali2 2025. 08. 10. 22:07
Randomly meg remélem levonta a tanulságot : ha rajta kívül kb egy embert érdekel egy adott részvény olyan szinten , hogy hajlandó is rá válaszolni ; akkor talán nem azt kéne kirúgatni . Főleg úgy hogy még pénzt is tudott keresni a tippel…. Szerintem
Lolmachine
Lolmachine 2025. 08. 10. 21:59
Előzmény: #35063  Bpali2
Az előző kommentemben megválaszoltam, hogy miért tiltottalak ki. Wizzairral-el nem foglalkozom, fogalmam sincs merre és miért megy. Pontosan tudod, hogy nincs bajom azzal, ha leírod valamiről a véleményed, de utálom, amikor olyan nagyra vagy magaddal, hogy veszed a bátorságot és másokat kritizálsz mintha Te valamiféle univerzális tudás birtokában lennél. Te is sírtál itt már és mentél el inkább tippmixezni, mégsem kárörvendett rajta senki. Vannak mindenkinek jó és rossz döntései, amik később eufóriát vagy letargiát okozhatnak. De ebben a közösségben nem örülünk más bajának. Egy fórum pedig arra való, hogy párbeszédeket folytassunk. Van aki kérdez, van aki hallgat és van aki válaszol. Van aki hajlandó és tud tanulni, és vannak akik sohasem fognak / akarnak, vagy képesek rá. Esetleg előfordulhat, hogy az illető nagyon elfoglalt, így egyszerűbb beugrani ide, feltenni két kérdést, és megerősítést vagy cáfolatot kapni a saját gondolatára. Nem tudhatod kinek mi a "miértje", ezért a személyeskedés nagyon veszélyes terep...
Lolmachine
Lolmachine 2025. 08. 10. 21:50
Előzmény: #35062  feketemelos
Véleményem szerint nem vagyok szigorú. Viszont vannak olyan határok, amiket szeretek betartatni itt a topikban, különben igen könnyen elfajulhatnak a dolgok. Volt már rá precedens...
Gandhi munkásságának is nagy tisztelője vagyok és úgy gondolom, hogy Buddha tanításai az életfilozófiájára és a politikájára is nagy hatással voltak. 
A topikban sokmindenről eshet szó. Az ezüst, attól lett ezüst, hogy volt egy időszak amikor páran már nagyon untuk a Ricsi szenvedését és elkezdtünk ott beszélgetni arról, hogy mi lenne ha megnéznénk magunknak az árupiacot. Így, hogy ne ott szemeteljük tele a topikot, alapítottam meg ezt. De már a legelején kihangsúlyoztam, hogy az "ezüst" mellett szívesen beszélgetek itt másról is, mert egy egészen jó közösség alakult ki, ahol tiszteltük egymást, és elfogadtuk azt is, ha véleménykülönbségek alakultak ki. Egy dolgot nem tolerálok az elejétől fogva, ez pedig a személyeskedés, mert az szerintem nem vezet sehova. Bpalival azért vagyok látszólag szigorú, mert nála rendszeresen előfordul, hogy kritizál másokat. Többször szült ez már nyomdafestéket nem tűrő vitákat is... igyekszem ennek az elejét venni. :)
Egyébként tudja, hogy csípem a stílusát, de szeretem ha betartja Ő is a szabályokat.
Bpali2 2025. 08. 10. 21:19
Előzmény: #35063  Bpali2
Remélem holnap ki lesz ütve 😂
Bpali2 2025. 08. 10. 21:13
Topik donnak egyszerűbb volt kitiltania , mint pl beírni , hogy hova várja a Wizzair árfolyamát . Az ember már egy csipkelősős kritikát sem írhat be .. Ha azt látom hogy sokan csak kérdeznek , akkor a kedves Don szerint mire kellene gondolnom?😂 De nem is baj . Köszönhettem randomly elvtárs sírásának a pihenőt ,de legalább pénteken jót mosolyogtam mikor izzadt a commerzshort certiknél… 
feketemelos
feketemelos 2025. 08. 10. 11:01
Előzmény: #35061  Fibonacchi
A kettő élet között kb. 2400 év telt el. Viszont szellemi, eszmei értelemben simán “ emlékezhetett rá ” .  Gandhi ismert és tisztelt több nagy vallási és filozófiai hagyományt, köztük a buddhizmust is. Tehát szellemi hagyományként az “emlékezés” igen, ráadásul aktívan beépítette a filozófiájába. ( a  szigoru topik don sokkot kaphat eme érdekes szösszenetre ) . Talán a topik témájához annyiban kapcsolódik a poszt , hogy az indiaiak szeretik az aranyat és bizonyos ünnepeik mozgatják az árat..DD)).
Fibonacchi
Fibonacchi 2025. 08. 09. 11:46
Előzmény: #35052  feketemelos
Mohandasz Karamcsand Gandhi.
Emlékezhetett Gautama Sziddhárthára?
Nagy kérdések ezek.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók