Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát akkor nem volt olyan rossz ötlet megtartani a Wizz-ből. Fájó szívvel adtam el belőle, valahol éreztem, hogy még nem fejezte be. De túl sok volt, több mint a terv, mert ment lefelé a gyűjtögetés.
Mi az hogy semmi? Beze eladta nem megy ez már tovább. Valiz még van van még benne egy kicsi de azért már realizáltunk. Én ebből most kimaradtam csak SI és CBK volt központban, jó meg egy kicsi olaj ... :-) meg MTEL vissza építgetés, de az utóbbi pár napban az is csak pályaszéle. Egy MTEL reggeli nyitóár egy kicsit izgat.
Nem tudom, hogy megy e még tovább pihenő nélkül, de elmehet ~6400-6500ig! A 6100-t azért mondtam, mert ez a szint közelében van a legtöbb ellenállás! A kék pingi 61.8%-a is ide esne, ha a felpattanó trendet nézzük, de közben volt egy nagy leszúrás mélyebbre és ahhoz kellet igazítanom (4500). A trend igazából 4674-ról indul! 6100 környéke a 0.382%-s korrekció szintje, de ez fölé is mehet valamivel, 6400-6500. Rizikós már! A nagy esésnél a piros madár volt a célár/sáv kezdete 100%/6115 és lejött a 161.8%-ig, majd fordult szépen vissza! Most a madár 100-s szintje, egy ellenállás, és az rsi el is érte már a csati tetejét, 70-t! Az 50-s mozgó, meghaladta a 10% eltérést, ez is egy intő jel! Ha nem is esik be az árfolyam, de itt kellene egy kis pihi a közelben! Ennyit tudok mondani! https://ibb.co/SqNN3gH
Az investing fórumban mik ezek a beírások ... gemmini vel sem sikerült kiszednem. silver buy sl 112530..114080 | sell CMP SL 113100 Target 111000Az sl = stoploss de mik ezek a nagy számok? CMP current market price
CBK-n azért én fogtam 4% -ot tegnap ... persze lehet ma el is bukom ... de nem, mert akkor megtartom :-) lassan már csak bank papírom lesz az EU-ból :-) OTP/CBK
Nyugi szerintem. 0,75%-os kamatcsökkentést jósolnak, 2-3 lépésben. Fémeknek ez jó lesz. Szeptemberi vágás esélye 92%-ra nőtt. CBK, hát nem erre gondoltunk ma, de legyen akciós. Kell a szünet, irány egyértelmű. Napizásra biztosan nem a mai nap volt jó.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)