Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Most lesz az érdekes! Trendvonal áttörve! Ilyenkor még rá szoktak húzni, majd ~80-rsi és lehet akár divergencia és zutty... :)) Nyilván csak tipp, mert még nem tartunk ott..
Ezt lehet pedi benne jól játszani . Napizni akár 😂 Már ha a dax részt is mint egészet nézzük . Az általános irányunk long , aztán a napi ingadozások certiben egész jók . Commerz ugyanez , de ezt munka mellett nem egyszerű tudom. Ahogy érzed . Az a baj én meg ennél jobbat nem találtam . A BÉTen bohockodjak épduferekkel, olvastam hogy szuper cég a spekák beírásait . Vettem kis ezüstöt is újra Hosszabb távra . Hátha lesz egy 39 ünk . Trump papa fegyverekhez Kína nem ad ritkaföld fémeket . Hm.. kellett okoskodni a vám okkal ??👀
De most az ember belegondol, milyen átlátszó is volt ez a pénteki műsor . dax is commerz is . Érdekes módon ma irány észak 😂. Persze le érheti Amerika újra , de a pénzt mára meglehetett keresni aki akarta..
Meg . 32,6 nál várható volt hogy megakad , Ff is elejtett egy megjegyzést, hogy a nagy korrekció szerinte 35, 36 körül lesz . Nekem a péntek kicsit hirtelen jött és abnormálisnak tartottam azt a gyors esést. Ürügynek ott volt a munkanélküli adatok hozzá/ dax esése/ . Azt várnám ami részben történik is , hogy rámegyünk a 33 -ra . Kérdés milyen lesz a jelentés . Tartom az éves várakozásaimat mindenképp.
A pénteki adatok hatására jelentősen nőtt a szeptemberi kamatvágás lehetősége. + Trump nem titkolta örömét azzal kapcsolatban, hogy így lehetősége lesz saját „kamatvágó” embert ültetni a FED döntéshozó testületébe, egyúttal Jerome Powellnek is javasolta, hogy kövesse Kuglert. Trump később nyilatkozott, hogy „egy szívdobbanás alatt” kirúgná Powellt, ugyanakkor azt mondják neki, hogy erre a piacok negatívan reagálnának, emiatt ezt nem teszi meg.
Sziasztok! Nahhh megnézem milyen “szelek” fújtak itt. Sajnálom, hogy mostanában ilyen kevés időm van a topikra. Viszont örülnék, ha ettől függetlenül az alap értékeinket mindenki betartaná! Nincs személyeskedés. Lehet egyet nem érteni a másik gondolatával (erről is szól egy fórum…), de próbáljuk már meg kulturáltan elfogadni, ha valaki mást gondol!!!
Csak úgy hallottam szakadár és kufár kereskedő apácáinktóla parókián ( meggyóntattam őket , majd feloldozást nyertek) ...:( https://kephost.net/p/MjAzMTE2Ng.png
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)