Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
most kicsit együgyűnek érzem magam, hogy magammal beszélgetek, de elgondolkodtam rajta - lehet, hogy rossz a gondolatmenetem, ezért előre is elnézést kérek mindenkitől - ha tévedtem, kérlek javítsatok ki
ez egy olyan részvénynél lehet érdekes, ahol a saját tőke jelentősen magasabb, mint a mostani tőzsdei ár
ezzel az új törvénnyel szeretnék azt elkerülni, hogy egy szétválás esetén, a szétválással egyet nem értő részvényes felé ki kelljen fizetnie a cégnek az egy részvényre jutó saját tőke szerinti összeget
nincs sok ilyen cég a BÉT-en
talán: APP, AKKO, ENEFI, GRAPHi, MOL, OPUS - bocs ha valamit kihagytam
kérdés, hogy hol várható valami szétválásos történet, amelyik miatt változtattak a törvényben
De nem kell még lezárni se . Jelenleg az Irániak a gpst zavarják a tankerekbe amik igyekeznek menekülni a térségből. Egyenlőre inkább az iráni olajinfrastruktúra kapott többet, de az kevésbé zavaró déja izraeli gáztermelésben illetve a Katari gáz nem jut ki.. Márpedig Putyinnak kiváló ez hogy Irán hetekig rakétázgat.
ahhoz 33.35 alá kellene menni, h talpra álljon. Pingvinre nem játszanék, csak ha Trump bekavar! Az előző nagy zakó a kék madárhoz, Trump vámos kavarása volt! ("globális zakó") Most akkora esés, " béke időben nem indokolt"! először, ami érdekes lehet a 34,9-34.6-s támasz sáv
Kaptunk egy újabb chartot farkasfu-től: https://ibb.co/S4pgVTjC Nagyon köszönjük! Erre a short lehetőségre gondoltam pár napja, a kék pingi lefelé érdekes lehet, de ahhoz 35 alá kell menni, hogy talpra álljon, ha jól értelmezem! :)
Nyuszifül! Az én krix-kraxaimon az időt SOHA NE NÉZD! Nem mérvadó!! (Màs sem, de ez meg főleg!) Azt is meg kéne tanulnom, de nincsen hozzá kedvem. (egyelőre) A lényeg a célár. Az meg bejött. (Megint) Nem magamtól tudom!! ( súgtak a pingvinek)
Igen, a hullámokat figyelem nem FED-et ... és inkább ezeket gondolom ... túlhúzott/túl reagált/hiszti ... ahogy Gyula írja https://forum.portfolio.hu/hozzaszolas/ezust/39227/9462760 ilyenkor adok el belőle stoppal, majd vissza veszem valamikor :-)
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst.-A 34,38 felett az első célár a 37,5 környékére mutatott. Ez majdnem tesztelésre került. Fordulós minta még nincs, még tartható, hogy akár meg is lehet az említett szint. Az újabb long nyitás ezeken a szinteken már nem tűnik jó ötletnek, kicsit túlhúzták, így korrekció után jöhetne jobb long beszállási helyzet. Hosszabb mintából a 40 feletti értékek is képbe kerülhetnek majd. A 34,38-as szint már erős támasz lenne, visszatesztelés után lehetne jobb long pozíciót keresni. Amíg a vastag zöld trendvonal él, addig a trend is fennmaradhat. Ellenállások: 37,5; 39,06; 40,63. Támaszok: 34,38; 32,81; 31,25; 29,68; 28,13.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)