Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Milyen irányba érzékeny? :-)) A felfordult világunkban 109 usd-nál boldogan virult mindkettő. Nyilván a tanok ellenére, irracionális módon, de akkor is így volt, mert az egyéb körülmények felülírtak mindent.
Nagyon erzekeny a dollár erösödésére elözö penteken a sortosok sokat kerestek vele nagy mozgások voltak benne most hogy melyik irány a nyerö és hogy a kinaiak ezüstügyben mibe érdekeltek azt nehez eltalálni brutálisan tud menni barmelyik irányban.. Arankával nemtudom milesz gyorsan elérte a 3500at aztan lelassult a mozgása..
Hát tudod, az ezüsttel vigyázni kell nagyon. De nagy jutalmat is kaphatsz. Elég egyedi eset volt, kevés certis nem kapott nagy pofont. Akkor most mindentől félni kell? Nem, csak a helyére kell tenni a dolgokat. Ha lett volna lélekjelenlétem a szakadáskor, akkor most kb 70% nyereségem lenne már biztonságos certivel a tarsolyban.
Valiz köszi az adatokat Ezüströl fogalmam sincs melyik oldalon merjek bele állni?Amiota Bezevel a zuhanásba rossz oldalon álltunk be azota részemröl elbátortalanodtam es nem8s merek nagyobb téteket feltenni mertg rögtön ellenem jön a piac olyankor..
Reszemröl a napokba az s&p500 ba skalpoltam de pofaraestem ismét a 97es probaltam sortolni de koran kiszáltam kb 8%al aztan tovább ment kb 20%al demár nemmertem visszszállni apropenzt kerestem delágalább ilyen piacon ennekis örulhetek.. masik speka kb 30% nyerobese adta el átvitte mara aztan nem tudom mennyit szeretett volna keresni rajta?de mara kiutottek a 97 es 360ft er..kb 40 000db bennmaradt gondolom ökis remélték hogy csökkenni ill korrugálni kezd lefele ilyen soknapos emelkedés utan
A dollárindex 2 napos erősödése 2023 óta nem látott mértékű volt, látványos technikai fordulatot mutatott be az erősödés irányába, a fordított „fej-váll” alakzatból technikai elemzők szerint jöhet még további erő, köszönhetően a piacon kialakult jelentős dollár short pozíciónak is. A technológiai szektorral sokszor erősen korreláló kriptoeszközökben pedig szinte már vételi orgia alakult ki. Donald „Pump” ismét aktív volt, a tradereket a vételi oldalon motiválta, amikor az elnök arról beszélt, hogy „jobban teszik, ha mennek részvényt venni, ez az ország rakétaként fog emelkedni”, „olyan számok jönnek, amilyeneket még senki nem látott”. A tegnapi kereskedés legvégén jött a Trump által a nagyon gazdagok számára tervezett adóemelés ötletének híre, ezzel párhuzamosan adtak bele a részvényekbe.
A Goldman Sachs szerint az algoritmikus befektetők az elmúlt 10 napon több, mint 100 milliárd dollárnyi részvényt vásároltak, a korább short pozíció így már jól látható nettó longba fordult át.
Bloomberg: a leggazdagabb ázsiai családok csökkentik amerikai kitettségüket részvény, deviza és kötvény oldalon is a gazdaságpolitika fordulatra reagálva.
MAI ESEMÉNYEK: 10:00 IT ipari termelés, év/év , március, az előző -2,7% 10:40 GB BoE Bailey beszél 11:00 CN M2 pénzkínálat, év/év , április, az előző 7,0% 11:00 CN hitelnövekedés, év/év , április, az előző 7,4% 12:15 US FED Williams beszél 14:00 US FED Kugler beszél 16:00 US Fed Goolsbee beszél 17:30 US Fed Waller beszél 17:30 US FED Williams beszél
Köszi szépen, megnézem! Szívesen tanulok új dolgokat, főleg ha termelni is tud :) Bitcoinban megedződtem, fél év tanulás/megszokás után kezdtem el élesben, rászántam egy adag pénzt tanulópénznek, szép lassan átláttam mi merre, azóta már profitos.
Opciózás nem egyszerű. Nem lehet megtanulni pár óra vagy pár nap alatt. Féltudással igen nagy pofonba lehet beleszaladni. Rá kell szánni min fél évet szerintem és utána is aprénként. Én az opciogurut csináltam végig. Először a 30 napos ingyenes. Itt látod kell e ez neked. Majd a fizetős. Nem olcsó, de vagy ez, vagy a netről ugyanezt összevadászod soxor ennyi idő alatt, mert minden fenn van 100x, csak győzd megtalálni melyik kell neked. Az idő meg pénz. És hát megtérült már nem is 100x-osan... Aztán óvatosan, apránként utána élesben is. Ha a részvény trade egy Trabant, akkor az opciók a Tesla. Kb. ez a különbség. De a Tesla sem való mindenkinek.
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Még mindig lemaradó az aranyhoz képest.
A piros csökkenő trendvonal megtörése óta egyelőre
oldalazást látni 32,81 környékén, ami jó jel lehet a
további emelkedés szempontjából.
Jelzésre érdemes várni, amely az utolsó swing
tetőpont áttörése esetén jöhet el.
A 31,25 már támasz, ha ide visszaesne is inkább a vétel
jöhetne számításba.
Később fontos szint lehet a 34,38 körüli ellenállás,
felette tudna nagy teret nyitni.
Ellenállások: 32,81; 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 29,69; 28,12.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)