Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
“Pihenő”. A ház elnyel most minden “játszós” pénzt. Számításaim szerint, ha a következő pár hétben még ügyes vagyok, akkor a két projektemből amibe belevágtam idén, lesz egy kis extra február végére. Addig a Ricsi csoroghat még, hogy legyen egy jó beszállóm. 😅 Hiányoztok, de egyszerűen semmi energiám nem marad a nap végére, max néha beleolvasok a fórumba. Napközben meg esélyem sincs jelenleg… 😕
Természetesen! Meglett volna az e heti 10M de a Richterben áll a tőke. De az egy nap alatt 6M körüli profit, már az se rossz, és már realizáltam is. Készülve egy kis korrekcióra, így már nem is sietek mert a mohóság az bajt hoz. . Kell a tőke uránra, és kisegíteni a Richtert.
hmmm.. .Az az igazság, hogy nem tudom sokszor, hogy ki melyikről beszél, sokat kellene görgetni, de így is elvesztettem a fonalat! Van itt mindenféle árú. Annyit kellett volna mondanod, hogy ezüst..:)) Na így már világos azonban és erre mondtam reggel, hogy figyelni az rsi-t, ugyanis "eléggé lassult" a tökölésben! Van hely még felfelé, ha akarják... XAG/ https://ibb.co/bc1KkwW
napost néztem és innen még be van tervezve egy 350-400-s visszateszt! A sok piros gyertya lefélé, viszont nem néz ki jól és hogy visszateszt lesz, vagy fordul is, az még kérdéses. hmm
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)