Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A csökkenő trend törése és a 29,69-es szint
visszatesztelése, majd az árfolyam megpattanása
fordulatot eredményezett.
A vastag, ideális zöld trendvonal mentén érdemes
kezelni a kockázatot.
Jelenleg a 29,69-es szint törése lenne csak problémás,
így a long oldali belépésekre érdemes koncentrálni.
A 34 körüli csúcs is elérhetőnek tűnik.
Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Igen, ha valamit eladsz mínuszban azt vissza kell venni. :-) Persze aki nem ül egész nap gép előtt az néha magassabban veszi vissza vagy a kereskedési költség miatt drágábban. De ha hiszel egy irányban akkor azt tartani kell - kellene. :-)
Csütörtök reméljük csendes nap lesz, a tegnap beígért program összejön! Minden esetre Ázsia pompásan indul szinte tiszta zöld! Várjuk a jó hangulatot nyugatra.
Tényleg az van, hogy amint a xauxag 90 fölé megy egyszerűen nincs mese, zsákolni kell az ezüstöt. Egyszerűen brutál módon alulértékelt. Szép kis fejváll van azon a charton, van tér lefele, 85-ig pikpakk lejohet
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)