Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem az a problémám vele, az árfolyam lényegtelen, hanem a fibo! Nagyon egyszerű a képlet! Azt prognosztizáljuk, hogy esés jön! Ez idáig ok. Most jön a trükk benne! Esik 10, 20, vagy 61.8%-t? Nem tudjuk és befibozzuk az emelkedő szakaszt előtte, mert ahhoz mérjük az esést! Az így stimmel is! A probléma ott van, hogy az említett fibo szerint, először esik a 61.8%-ig, majd "20, 10," stb. Vagyis, fordítva van jelezve! Először kicsit esik, majd nagyobbat, nem fordítva! Az 50% az mindig középen lesz! :) A 38.2%-os esésből, lehet egy felfelé kilővés, egy zászlózó mozgás! A 61.8%-os csökkenés, pedig az ideális korrekciós szint! Ezt mutattam tegnap, éppen az olajnál! Egyszerű a hozzá nem értő szemszögéből megítélni, mert ha kevesebbet esik az előző emelkedés felénél, akkor az nem lehet 61.8%, mert az már több az 50%-nál! Az előző trend felét, szemre is be lehet saccolni és egyből kiderül, hogy minek hol a helye! Egy trükkös, de jó meghatározás a 38%-s korrekcióra, szemre.. Előző emelkedő trendet megfelezzük, 50%! Majd a felét is megfelezzük, 25% és az 50-25 között félúton (37.5) lesz a ~38%-os korrekció! Van amikor kevesebb, de az 50 közelébe is leszúrhat! Ezt a korrekciót figyeljük először, és nem a 61.8-t, ami már több az 50%-nál! Remélem ez így érthető! :)
ah, ne is mondd! az északit végigfetrengtem itthon, le kellett mondani :( most ezért megy majd a feljelentés MNB-hez a biztosítóra. 8 hét alatt válaszlevelre sem méltattak, pedig megkaptak mindent.. lassan az elmaradt kamatot is követelni fogom rajtuk. helyette lesz egy kis londoni kiruccanás ősszel .
a dupla csúcs nekem is felsejlett, sőt, bevallom a batmant is beleláttam tegnap m30-on :) aztán kilőtt, és mintha igy folytatná a denevért.. ezt nézve - és én csak a szimmetriát nézem, mert nemértek hozzá - most egy 32,25-nek kéne jönnie, aztán mehetünk vissza 31-re.. https://ibb.co/Lhytyf9 :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)