Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Biztos túl jó a topik. Bukott a certikkel, és nem bírja elviselni. Irigy, mérges, gonosz. Nem tud írni, csak nyomkodni. Válassz :)) engem már nem érdekel, látszik, hogy csak nyom egyet mindenre
Végre valaki válaszol, köszi Beze. PYPL-ből elegem van, ZIM-ben én is jobban bízom. Asszem stop-al adok be eladási megbízást.
Törölt felhasználó2024. 09. 27. 01:07
Kezdhetjük is a hét utolsó tőzsdei napját. Péntek van. Bár én hétvégén a Binance- on vagyok de csak nyugisan) Tegnapi napot USA zöldben zárta. DAX és Hang Seng felrobbant. Nikkei jó hangulatban nyitott. De ma Japán az egyik főszerelő. . Ázsia. Japánból érdekes adatok jönnek a legfontosabb a 1:30 Tokyo CPI - az inflációs helyzet érdekes mert a szigetország erre vágyott, további kamatemelést szeretne de ehhez “szükségük” van az inflációra. A kamatemelés a DXY kosárban gyengíti a dollárt ami kedvez a fémeknek. 3:30 Kínai ipar bevételek - mivel egyből a 3:00- ás nyitás után jön az adat a mai short anomália más lehet. Elképzelhető, hogy rövidebb vagy hosszabb lesz.. . Európa: Itt ma sok dolog nem fog történni ami a fémekre fontos át is ugornám, ha a tegnapi DAX száguldás nem lett volna. 9:55 Német munkavállalói adatok - ez elronthatja a Germánok hangulatát. 13:15 BUBA beszéd . Amerika: Megérkeztünk Amerikába, ahol amikor írok is éppen gazdasági szereplők beszédei mennek. Hiába a föld nem lapos és forog így az időzónák kicsit össze tudnak folyni. Milyen érdekes lenne a tőzsdei piac ha a Föld lapos lenne és nem lenne több időzőna! Úgy tudom van erre törekvés. Na nem a Föld kilapítására hanem, hogy átvegyék a részvénypiacok is a forex, árupiac, kripró 0-24 rendszerét, talán jövő év elejétől. (Szegény árjegyzők…) De a fenti gondolatoknál sokkal fontosabb eseményt várunk mára a FED “kedvenc” mérőszámát! 14:30 PCE - ha ez az inflációs szám magas lesz az káros a fémekre mert óvatosabb lehet a november eleji kamatvágás. De addig még az elnök is már más lesz, tehát sok minden fog még történni…. 14:30 Kanadai GDP - ennek jelentsége a DXY- ra van A hetet a megszokott COT spekulációs számokkal zárjuk. - mi szempontunkból az arany és az ezüst lehet érdemes. . Ma hajnalban a réz kipirosodott, ez nem feltétlenül jó előjel, de a kínai adat javíthat rajta. A PCE nagyon veszélyes mutató, jobb zárni erre. De ha mégis tartjuk a pozíciót számítsunk nagy mozgásra. Ha viszont az adatközlés előtt nem oldalazást látunk gyanakodjunk, hogy valami adat kiszivárgott. . Nem ma lesz a hónap utolsó kerekedési napja hanem hétfőn. De ettől még lehet, hogy ma több zárást indukál a naptárhatás.
Az biztos ez egy ritka jó topik… Se Troll se őrült nincs benne… Ritka jól megférnek itt az emberek, Úgy, hogy sokszor nem is az ezüst a téma… Ez egy esti levezető klub:)
Mindkettő volt nekem Valiz!!! Befürödtem velük persze. 22'-ben mondjuk nem volt nehéz :) Paypal elég sokat ment most, de ugye mindenre igaz ez kb, napos hetes RSi 70 fölött... Zim meg most csinálja a 4. csúcsot hetesen, ha tovább menne jó lehet. De inkább nem mondok semmit amúgy...
Ha rákattintasz az előző kommentemre talán megérted. (ez régi történet, nem mindenkinek érthető) Téged speciel nem sorollak a tsai közé! (akkoriban még nem is ismertelek) Nem is mennék ebbe mélyebben bele, akinek szól az úgy is érti!
Balin és társai? Nem sokat járok otp-be mostanság, de tényleg volt 1-2 kommentje , ami a túlzás kategória, szóval megvédem kicsit Fibot. De nekem amúgy Balinnal sincs bajom, meg kb senkivel. Azért lett gusztustalan az az otp topik mert ott megy a parasztozás meg a személyeskedés anyázás ezerrel. Régen jobb volt még 22'-ben, persze akkor is voltak halálmadarak meg örök longosok, de ez mindig is így volt.
Akkor mit akar ez a pap tölem? Az igaz., hogy rámférne egy kiadós gyónás . Vannak mindenféle būneim. De hát szoktam vezekelni, én mindig a nehezebb utat választom, sokszor csak az izgulás jut a pénz meg másé lesz.
Ha elronthatom a bulit és lehet itt őszintén kommunikálni, nekem a mai otp-s kommented csalódás volt. De értem persze a miértjét, csak Tőled nem számítottam ilyenre. Mindenkitől elnézést az off-ért. Hajrá Mi!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)