Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Annyira nem jól mert túl kicsi tételekkel csinálom... Ezer darabokat kéne mozgatni nem 200-at egy trédnél... De megfigyeltem amúgy ha sokkal próbálom mindig befürdök. Kicsi tételekkel mindig jönnek a bevételek.
Ez van amikor elkezdek másra hallgatni :) ott vannak a kis rajzaim, hoznak is szépen erre megyek bele a hülyeségbe 😃 Otp-t veszem is vissza, mert usa döglődik. Bárki bármit mond. Sp charton ott van, kiesett az is ékből, visszateszt megvolt, szépen megy a levesbe, csak idő kérdése.
Ugye? Egyszer próbáltam napizni, be is fürödtem. Még szerencse, hogy múlt nap sikerült Tl26-ot veszteség nékül cserélnem TL25-re. Nem tudom, de Beze nagyon jól csinálja ...
Ahogy sejtettem az abc korrekciót, rövidebb idősíkon lehet követni! Meg is van, jó mélyre ment! Nem gondoltam volna, pedig odatalált! Hmm és lehet nincs is vége..?? XAG/HUN m15 https://ibb.co/G0WwVMr
Ott a pont, de szerintem felhúzzák, legalábbis nem ejtik. Nem vesznek részt ebben a pánik cirkuszban. Olyan a piac, mint egy hisztis gyerek, aki nem kap 2 gombóc fagyit, csak egyet.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)