SAP még mindig nem akar fordulni, pedig 20-án reményt láttam rá. Hát... figyelés továbbra is, sőt kivárás jelentésig. Kíváncsian várom milyen hatással lesz rá. TKMS - nem akar korrekciózni, ám oldalazásba kezdett, pihen. Vagy "erőt gyűjt", vagy megindul majd lefelé. 80-81 között szívesen beszállnék. Eutelsat - már nem tudom ebben a csoportban írta-e valaki, vagy egy másikban, de úgy néz ki a hírek nem tartották meg az emelkedést. Három nap alatt közel 11 %-os esés .... hmmm, jó ötlet volt kipattanni belőle Raiffeisen - végre megemberelte magát, már kezdtem aggódni, mert szerintem ha tartósan 37 alatt lett volna, akkor esélyes lett volna egy 34-es árfolyam meglátogatása is. Hmmm, gap-el nyitott, valamiről lemaradtam? Vonovia - itt pislogok, mint pocok a lisztben, mert már tanácstalan vagyok. Nincs hír mégis lefelé megy. Oké, hogy megjelent a korrupciós hír valamelyik nap, lehet az frissítette fel az emberekben azt az érzést, hogy: na akkor most már elég, dobom és máshová megyek? Elveszítették bizalmukat...
Trump következő vámbejelentésére függőlegesen fog felmenni minden, hogy a piaci szereplők megelőzzék az esésben vásárlókat. És mivel egyre gyorsabbak az események, még aznap fogja visszavonni a vámokat, esetleg ugyanabban a beszédben.
szep kis mnt everest a havi grafikonja :). nem vagyok profi technikai elemzo, de "nem nez ki jol". esetleg valami hir melle? vagy valami konstans baj van naluk, en hanyagolom, van jopar masik papir amire lehet most jobban megerheti kolteni ;)
Üres kézzel jössz, üres kézzel távozol. Ilyen az ember......😔 [Davosban is megtértek!, Luxiban is tisztul valami, főleg, ha látjuk már a tízes sorokat..😉🙏😊]
Eurós részvények vitasarok