🫨Freud szerint az az egészséges, aki képes dolgozni és szeretni!😊🙏😉 Isten mindannyiunknak szétosztotta a szeretetet, és ennek megélésére kell segítenünk mindenkit!! (Bocsi, de ez úgy kijött az írásodra...)
6-7 részvényem van, adok-veszek, nem ülök bele, kivétel a Vonovia és lehet, hogy a Hellofresh is ilyen lesz! Mi olyan elképzelhetetlen? Az a baj, hogy nem nyavajgok folyamatosan a Vonovia miatt? Amin van kb. 0.5-1 százalékos nyerő, azt azonnal dobom, ennyi, bizonyos, hogy ez is hihetetlen neked.. Sajnálom. Sok sikert kívánok!
Szerintem amiket Trump irkál, az nem igaz. Pár napja még azt nyilatkozta, hogy erőszakot fog alkalmazni. Most azt, hogy erőszakot semmiképpen sem fog alkalmazni. Most azt mondja nem lesznek februártól vámok, mert megegyeztek. Én nem hiszem, hogy az eddig tiltakozó államok most beleegyeztek volna abba, hogy az USA tulajdona legyen Grönland.
Bróker javasolta? Nálad jobban már kevesen diverzifikálhatnak. Kevés részvény van amiben neked ne lenne érdekeltséged. Ne haragudj, de én nem hiszem el amiket írsz.
Ugyanaz mint tegnap, zárás után ellenkező irány. Dodó papa szavai hoztak egy kis megnyugvást, de úgy néz ki ebből nem lesz eufória. Kinti záróra tisztább lesz a kép.
Akkor a múlt héten nullában kiszállhattál volna (ha ugyanakkora a két pakk). Ma szerencsésen alakult, szitakötő lett belőle. Lehet, hogy lesz mégegy felkör benne, de szerintem nem tud elkerülni egy újabb jelentősebb esést rövid időn belül. Short napról-napra növekszik, már 10,2%. 10-et idénre nem tartom valószínűnek, esetleg ha nagyon jók lesznek a jelentések. A 7-et inkább, de hosszú még az év.
Az első pakk , 6,34-es, annak annyi , a másik pakk a 5,68-as , de már azon is sok a bukta! Tudom -e tartani? Egyelőre tartom, de inkább csak azért mivel lefagytam a brutális esésben, nem tudnék helyette mit venni! Ráadásul osztalékot sem fizet a Hellofresh. Most leszek igazán kiváncsi a 10 körüli célárra! Ha lesz 7, éven belül, akkor az Nekem már csoda !
Igen, hiszem az államadósság finanszírozásában jelentősége van a vámoknak. Ha az hiányzik a költségvetésből, akkor nem lesz olcsó a finanszírozás. Emelkedtek is a hozamok.
Eurós részvények vitasarok