Sziasztok! A brókerem azt mondta az Erstenél, hogy a SAP-ot esetleg 184 körül probáljam meg de ne túl nagy kitettséggel ! Vagy 200 fölött, hogy, ha visszamegy oda !
Igen, de most még nincs reccs, szóval most nem, ma nem. :D Szép gap down volt DAX-ban, de egyelőre nincs pánik, néhány % az semmi. Majd ha néhány 10% lesz belőle, akkor jó lesz. Ha lesz. ;)
Mégegy megjegyzés a céláras dologhoz. Nem különösebben érdekel mennyire megalapozott, egyszerűen csak azt látom, hogy mások is figyelnek rá, ha pedig figyenek rá, akkor befolyásolja őket, és ha befolyásolja őket, akkor hatással van az árfolyamra. Ezt a hatást mindenkor felülírja egy rossz jelentés vagy egy külső körülmény változása, de ezek viszonylag ritkák, addig pedig iránymutatást ad. Minél több ilyen elemzés van és minél inkább egy irányba mutat, annál inkább.
SZAVAZÁSCH!!! (Hanyag) Ki gondolja h ezt az esést meg kell venni? (USA EU Szektor mindegy! Ami ma reccs vételre használod fel bármi amit követsz és ma lejjebb verik) :) Megveszed: fel Nem veszel semmit: le
Szép! A szintek mellett a felfelé úton a viselkedést is figyelem: Két olyan szint volt, ami 2 hónapnál tovább visszatartotta az emelkedést, a 130 és a 180. Most fél éve esik, én azt várnám hogy a 180-at visszateszteli, és ott nézném meg, mit csinál. Ez már 2 érv ugyanazon szint mellett (a másik a .50 fibo) És persze erre az évre S1 pivot szint a hetin/havin.
nem nem nem, annyira azért nem vagyok pesszimátor. de én el bírom képzelni, hogy a 160 közelében esetleg fogok tudni majd csipegetni belőle. de ez csak amolyan porból jóslás.
Ja meg lehet fordítva kellett volna húzni a fibót! :D :D :D Mindegy a fele ugyanott van! :D (Lehet tech elemzési szakkkönyvet írok majd ha nem jön be a tőzs....) :D CÉLÁRAS téma röviden: Én pont úgy működöm ahogy Thinkpoz Kolléga írta: Kb erős jel infó nekem is, de messze nem egyetlen amit nézek de benne van a döntési algoritmus(om)ban. :) Ám Dip Kolléga kritikai észrevételét magam is megfigyeltem már: giga lefelé trendek mellett jön le a célár (megfeleő oldalak szépen mutatják) pl Puma Nike Novo általában buy túlsúly van de riszki cégeknél örömmel látok hogy a bátorak írnak selleket is...gondolom "kend a hajadra" értékkel. :D Összegyúrva a 2-t én kb kiveszem a legújabbakat -jellemzően elemzések v nagy hírek utáni célárfrissítéseket minden ez előtti nem friss célárat eldobok s : 1 csak ezek átlagát nézem. 2 ezekből is a pesszimistábbakra figyelek jobban v ezekből egy sacc szemre még szigirúbb célárat nézek...becsülök, ha így is erősőőő stabil egyértelmű upside van, (Én nem +70-80% os Russell 2000 szerű mini ékkövekben utazom) kezdem nézni a többi paramétert is funda+ TA (tehát a szoki) :)
Eurós részvények vitasarok