OK! Így van, ahogyan megaszondtad! De most örülnöm kellene annak, hogy esik? Ne akarj már hasba akasztani! Én nem akkor örülök, ha Te azt mondod, hogy a Vonovia esni fog és az bejön, hanem akkor, amikor a Vonovia emelkedik! Tök mindegy, hogy Te mit jósolgatsz. Attól, hogy esik, nem fog senki ünnepelni, meg szentté avatni!
A Vonovia korrekciót csinál. Szombaton már jeleztem ezt itt és leírtam, hogy 29,5 euróig várom vissza. Szerintem holnap visszateszteli a 200-as mozgót (29,36) és az emelkedés következő megállóját 32 euró környékére teszem. A korrekcióba legrosszabb esetben belefér a 29 euró is de legkésőbb ott illene fordulnia.
Nekem se érkezett még, de az Erste alapból is később szokott érkeztetni, illetve egyébként is érdekes “trükkjei” vannak. Legutóbb az egyik részvény (asszem, talán a MOL) osztaléka pl. szombaton érkezett a számlámra. :D
Tuim nem kellett ma egy század híján a hiénáknak. Holnap már csak többért adom! Velem nem basznak ki sem a morganos fiúk, sem a bornyűfejű! A zsidókat szeretem, mert jó üzletemberek és megbízhatóak. (Ezt még kisiparosként tapasztaltam a gyakorlatban. A bizalom náluk az első!)
Hogyne jött volna! Én megkaptam! Pedig nem vagyok vip ügyfél. Többször próbáltak már behálózni, de én ragaszkodom az egyenlő bánásmódhoz, annak ellenére, hogy primitív vagyok és nem szarral gurigázom!
Eurós részvények vitasarok