TUI és Lufthansa rajongók megragadhatják a lehetőséget, mert emiatt ezek is esnek. TUI 7.2nél egy fülescsészére 9.x-ig? Lhag inverz fej-váll 6.8-tól 9.2-ig? Előbbi jobban néz ki.
900GBP körül Ft-ban. Ez nem azt jelenti hogy lemegy addig, de ha nem, az se érdekel. De ezt Neked nem kell magyarázni, mert hasonlítunk, csak én nem használok annyi smileyt. :))))
Szerintem is érdekes lesz! (Autósok) :) Valahogy nem látom megint csak nem árazza a piac ezeket a veszélyeket. (Nem tudom helyesen gondolom -e) de álláspontom jelzi h nem veszek bele most egyik autósba sem. (A piac nem árazza a veszélyt, én igen) :) Nekem most ez a ritkaföldfémek Kína kezében egyrészt irtó erős alkupozíció, másrészt tkp. Damoklész kardja alatt működik az EU-s autószektor. (Mélyebben még nem mentem bele). Vajon itt is lesz egy "megijedés": Ja!? Baj van? Én is kíváncsian figyelem ebből mi lesz!
Köszönöm szépen az információt! Ha jól értelmezem az, hogy a németek nem vonnak adót a Vonovia osztalékból, nem jelenti azt, hogy a magyarok sem vonnak. Tehát a magyarok vonnak. De mi van akkor, ha nem pénzt, hanem részvényt kér egy magyar részvényes?
A "Steuerliches Einlagekonto" (rövidítve StEK) egy német adójogi fogalom, amelyet a tőkés társaságok (pl. AG – részvénytársaság, vagy GmbH – korlátolt felelősségű társaság) alkalmaznak Németországban.Lényege a következő:
A tőke eredetének elkülönítése: A Steuerliches Einlagekonto célja, hogy elkülönítse a társaságba a tulajdonosok (részvényesek/tagok) által befizetett tőkét (ún. tőkeemeléseket, apportokat) a társaság által termelt nyereségtől.
Adómentes kifizetések lehetősége: Ha egy társaság a Steuerliches Einlagekonto terhére fizet ki pénzt a tulajdonosoknak (pl. osztalék formájában), akkor az a tulajdonosok számára adómentes jövedelemnek minősülhet Németországban. Ez azért van, mert ez a kifizetés gyakorlatilag a saját, korábban befizetett tőkéjük visszatérítése, nem pedig a társaság által termelt profitból származó jövedelem.
Miért fontos ez a Vonovia részvényeseinek?
Amikor a Vonovia osztalékot fizet, gyakran előfordul, hogy az osztalék egy része vagy egésze a Steuerliches Einlagekonto terhére történik.
Ez azt jelenti, hogy a német adózási szabályok szerint a németországi részvényesek számára ez a rész adómentes.
Magyar részvényesek esetén: A helyzet bonyolultabb lehet, mivel a magyar adórendszerben a jövedelmek másképp adóznak. Előfordulhat, hogy Magyarországon ez a "tőkevisszatérítés" adóköteles jövedelemnek számít, bár általában kedvezőbb adózás alá esik, mint a hagyományos osztalék. Ehhez mindenképpen egy adótanácsadóval kell konzultálni, aki pontosan értelmezni tudja a magyar és német kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezményt és a magyar adótörvényeket.
Ez mondjuk elég spekulatív, de ha van szabad nehézipari / járműgyártó kapacitás akkor gondolom bizonyos idő alatt át lehet állni és kielégíteni a felpörgetett hadiipari megrendeléseket. Szovjetunióban is II. Vh alatt ha töriórás emlékeim nem csalnak a traktorgyárakban készültek a tankok.
BMW bennfentes vétel, Deutsche Telekom eladás. Mintha a recesszió végét várnák. Defenzívből ki, ciklikusba be (vagy jönnek a BMW tankok. Repülők voltak régen, láttam a múzeumban.)
Eurós részvények vitasarok