Lobelia 20 felett is vette, és sosem adják el. Emiatt short squeeze jelölt szerintem. Lobelia mögött Kreke áll, tehát nem pénzügyi befektetők, hanem azok, akik €26-ért a pórnép nyakára öntötték ugyanezeket a részvényeket. Ezért gondolkodom kivezetésben.
AI szerint: "Jelenleg nincsenek olyan hírek, amelyek szerint a Douglas AG részvényeit kivezetnék a tőzsdéről. Épp ellenkezőleg, a Douglas Group 2024 márciusában tért vissza a frankfurti tőzsdére egy IPO-val (kezdeti nyilvános részvénykibocsátás), melynek célja az adósság csökkentése és a mérleg megerősítése volt.Fontos, hogy a Douglas korábban, 2013-ban már volt kivezetve a tőzsdéről egy felvásárlás (Advent és a Kreke család közös akvizíciója) eredményeként, de ez egy múltbeli esemény. A jelenlegi információk szerint a cég a tőzsdei státuszát megtartja, és a legfrissebb pénzügyi hírek arról szólnak, hogy a 2025-ös pénzügyi évre vonatkozó előrejelzéseket megerősítik, annak ellenére, hogy a fogyasztói hangulat és a piaci fejlemények változékonyak." Viszont nagyon pozitív, hogy Lobelia minden nap veszi!
A Vonovia korrekt. Feléjük a visszejelzés 16-ig kell, hogy visszaérkezzen. Erste nem tudom miért mond 19-ét. Német fórumon többek szerint a 12-i záróár -3% lesz az átváltási ár.
Tök mindegy, hogy én hogyan gondolom, de szerintem ha már ilyen választást felajánlanak, akkor korrektebb lenne ha pl.azt határoznák meg, hogy a forduló naponi tőzsdei záróár alapján történik a részvényre váltás.
Eléggé lottószerű. Az Ersténél 10.-éig várják a választásomat. - Az a határidő. Arról pedig, hogy milyen részvényárfolyamon számolnak, csak 13-án döntenek. Zsákbamacska. Én a pénznél maradok. A részvény ára mozog. Nemcsak felfelé megy. Ha majd lemegy és akarok, akkor vehetek részvényt.
Na ez egy érdekes kérdés. Hivatalosan 13-án jelentik be. Viszont tegnap egy német fórumozó a brókerétől kapott egy tájékoztatást, hogy az átváltási arány 1:23,4426. Ez 28,6€-s részvényárat jelent. De hogy ezt honnan vette a bróker?
Eurós részvények vitasarok