A Douglast a guruk halálra ítélték. - Rábasztam. A Vonovia meg se le, se fel. Az ingatlanos részvényeken én még soha sehol nem kerestem. Lehet ezen sem fogok, mégis bepróbáltam.
Re:porsche Egyszer 1haverom papaja azt mondta (ez jo regen volt, de a cegnek tobbszor is voltak nehez idoszakai), hogy szerinte a porschenek az a baja, hogy *tul olcso* autokat gyart. Az illeto 1nagy nemet ceg CEO-ja volt, (neveben sok az n es m), tehat ugy ereztem tudja mit beszel. Amugy volvoval jart...
Kínával felfüggesztés van nem pedig megállapodás. Kína pedig az Usa szemében nem egyenlő európával. Gazdaságilag kínára szüksége van. Európa nélkül azért el van.
Vonovia ok De az OMV-vel mit csinaljak Usa nyitas elott? Kicsit visszahozta magat a hir utan de USA leverheti megint? Nincs kedvem ujra nezni, ahogy elmegy a profit es 1,5 honap mire visszakuszik.
Egyébként ezért tettem a voksomat defenzív papírra. Szerinted egy esetleges megegyezés Trummpal felér egy életbiztosítással? Ma megegyezik holnap meg felmondja. Amíg ő az elnök addig a fő vezérelv: bizonytalanság!
Én most kizárólag TA alapon és a nagyon szubjektív véleményemet mondom el. Ne kereskedje le senki és utólag sem akarom hallani, hogy ezt meg azt mondtam és nem az lett! A múltkori leszúrás 6,5x/ig az 5,37-7,6 emelkedés abc korrekciójának “ a” hulláma volt. Ez alapján a c hullámnak ez alá kell futnia és 6,35-nél van egy gap. Szerintem ezt tölteni fogja. De szerintem erről kb 1-2 hete tettem fel ide egy grafikont a célzónákkal. Ha ide nem tettem fel akkor a wallstreetonline.de Tui fórumába biztosan feltettem kb 1-2 hete. Ott megtalálod Todi1 hozzászólásai (én) közt.
jopar reszvenynel most diszkontaron forog szamomra. legjobb esetben juni 1-ig bejelent valami enyhitest, vagy megint felfuggeszti x napra. persze az is benne van hogy az eu tovabb kemenykedik es igy maradunk :(. todi: TUI-nal a jelenlegi eses-re valami meglatas? :). nem akarnam megvenni a mostani esest (kis korre esteleg), az alatad korabban leirtak alapjan hamarabb varnam 6 ala a jelenlegi esemeny miatt.
Europas Aktienindizes geraten am Freitagnachmittag stark unter Druck, nachdem US-Präsident Donald Trump Strafzölle von 50 Prozent auf EU-Produkte angekündigt hat, die am 1. Juni in Kraft treten sollen.
Eurós részvények vitasarok