A környezetet a nagytőke alakítja. Számtalan példa van arra, hogy "szent" célként hirdetett eszmék mögött anyagi haszonszerzés áll. Visszatekintve pedig eltűnődünk, hogy mekkora baromságokat csináltak.
Hát, nincs ember aki megmondja ezeknek a következményét szerintem. Államonként más és más lehet. Valamit azért sejtettek, amikor hó elején tőkét emeltek emiatt.
Én hétvégén távol maradok a hírektől, vagyis nem mindig sikerül, de most sikerült. Ha nő a bizonytalanság, a biztos bevétellel rendelkező cégek felértékelődnek a piacon. Vodafone-t hypeoltam itt korábban, és már 75GBP.
Igen. Ezt már szombaton írták. Ez az amit látok Pumánál is. Sose tudni, hogy az eredmények mennek-e mélyebbre. A vonoviánál legalább a bevétel oldal biztos. És azért az ingatlanok sem lesznek már lényegesen olcsóbbak.
Bayer pert vesztett Georgiában, -2.1B kárérítés, premarketben -5% Gratulálok a kiszállóknak. Még jobban megerősít abban, hogy semmit se tartsak sokáig.
A tények: Vonovia a bérleti díjak 99,7%-át beszedi. Vonovia lakásba nem költöztetnek senkit mert az éves kihasználtság 98%-os. A 2% a bérlőváltás ki-be költözés miatt van. Ezek a pénzügyi jelentésben mind benne vannak. Az ingatlanportfólió könyv szerinti értéke 2230€/nm. Németország frekventált részeiről beszélünk. Döntsd el, hogy a német ingatlanpiacon sok vagy kevés úgy , hogy a Vonovia lakások energia besorolása a német átlag fölött van. Ez szintén benne van részletesen az éves jelentésben.
Én az ilyen ingatlanos tàrsasàgot kerülöm.No.ban nehézkes a nem fizető bérlőktöl megszabadulni.Ha a jövőben borul a német költségvetés ,a megszoritàsok gyorsan hatnak a fizetési moràlra a lakbér tàmogatàsokon keresztül. Arról nem is beszélve hogy nem is olyan rég Berlinben üresen àlló ingatlanokba migrànsokat költöztettek.Ha megteszi az àllam egyszer megteszi màskor is. Vajon tényleg ér annyit a Vonovia ingatlanportfoliója mint amennyire becsülik?
Hétfőn Eurozóna és német PMI Kedd német sentiment indikátorok Szerda ECB ülés, nem kamatdöntő Csütörtökön SMA Solar jelentés, EU economic forecasts és pár ECB fejes is beszél
Lockheed Martin. Ha nagyon off akkor bocsánat ...ignoráljátok plíz! :))) Tehát Trump..hmmm vaagy a Pentagon!!! az LMT helyett a Boeinget pickelte a legújabb gen lopakodó vadász gyártójaként. (Pf cikk: az új gen. lopakodó vadászgépről: NEM a Leckheed kapja a projektet...hopp a Boeingé lett!! Ki lobbizott erősebben Trumpnál Pentagonnál? Vagy nem?) Lehet veszek! :D Jó de mit? Boeinget v LMT-t? Value szemléletem természetesen az LMT-t figyeli most jobban. Természetesen messze sem biztos h veszek majd. Csak most mégjobban figyelek! Az tény h a mostani mézesbödön széttörése előtt is a figyelő listámon volt több USA hadi rv. RTX, Grumman, GD, de főleg a Lockheed. Amit bizonyosan nem tudok: helyesen felmérni ennek a hírnek a pontos -helyes árazási hatását. (Nekem valahogy kevésnek tűnik ez az 1 napos 6% körüli beesés..ennyi volt és kész??? ez a hír IS csak gyors hangulati hatás mint a Nike nél s már veszik is? VIP beszálló? V csorog tovább lefelé? 10 éves folyamatos bevételről van szó... elég nehéz elhinnem h 1 nap esett 6 % ot és ennyi volt??? Tény másik oldalról meg nagyon stabilnak tűnik a cég...stabil rv.-nek gondoltam eddig is az USA hadi ipart) Kérdés tehát menny az annyi? Ja és persze a Trump Zig-zag! V már el is ment a hajó és fix minden? Szóval csak figyelek.. próbálom értelmezni a számokat figyelni a csártot s azon keresztül a befektetőket LMT ben és olvasom a fundás híreket. Ha meg elmegy elmegy! Amúgyis Coca Cola helyett vettem volna. :)))
Ahol nagy pénz van itt mindig van és lesz kavarás de: Az azért teljesen logikus ha egy cég kevesebb nyereséget termel és nem azért mert mondjuk beruház hanem mert esik a forgalom akkor kevesebbet ér a cég. Persze meg kell vizsgálni, hogy mi a csökkenés oka. Ha átmeneti a probléma és a fundamentumok nem sérülnek akkor lehet tartani a részvényt.
Talán most nem zavarok be, hisz nincs kereskedés. Illetve ebben nem vagyok már biztos, hisz ahogyan a topikot az utóbbi időben olvastam, itt mások adnak vesznek éjjel nappal bizonyos platformokon amikről nekem fogalmam sincsen. Ebbe nem akarok belemerülni, másról írok. Más területről, egy egyszerű, régen ismeretes rafinériáról. Az autók adásvételének a hetvenes-nyolcvanas években népszerű, kedvelt és legális fóruma volt a megyeszékhelyeken, a hónap bizonyos vasárnapjain rendszerességgel megrendezett autópiacok. Nos, ha kinéztél egy kocsit magadnak és meg akartad venni, akkor előbb odaküldted a haverodat, hogy törje le az árat. Aztán már olcsóbban odaadták. Közismert, hogy a nepperek és a tesók ma már ennél sokkal kifinomultabb, hatékonyabb módszereket alkalmaznak (youtuben utána nézhető). A tőzsdén, ahol egy-egy autó értékének többmilliárdszorosánál is nagyobb értékeket adnak-vesznek csaknem a nap 24 órájában nehogymár ne legyen semmiféle átbaszás! Nagyon naívnak kell ahhoz lenni, hogy elhiggyük csak a mi okosságunkon vagy butaságunkon függ a siker vagy a kudarc! Kontinenseken átívelő manipulációknak vagyunk részesei!
"Érdekes"... Én másképpen - kicsit nyersebben - fogalmaznák. Átbaszásról szól az egész tőzsde. Attól függ, hogy ki; mit; mikor; és miért áraz. Le kellene tisztítani a koloncoktól a tőzsdét. van bróker, KELER, felügyelet, elemző, számlavezető, tanácsadó, NAV stb. Elég lenne az eladó és a vevő!
Eurós részvények vitasarok