Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Szerintem most (idén) fog valami elkezdődni ennél a cégnél...apró mozgolódás, de nem cél nélküli...nagy öntések sincsenek már...figyelem figyelem...mindenki legyen résen
A társaság évek óta a hazai tőkepiac aktív szereplője – ja aktívan esett 80 szazalekot, errol nem írnak, meg a 210rol se, pofám leszakad ekkora geciség láttán, aktív szereplője, 170ről 37 lett 5 év alatt, menjetek a k anyátokba, én meg ezt kivánom, meg az ima ma is ment h kapjátok vissza kamatostul, amit velünk tesztek 5.éve, akik bíztunk bennetek.....
Jav: Szóval szerintem itt még lesz szerepe az MBH-nak. https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20240306/navracsics-tibor-hamarosan-tobb-szaz-milliard-forintnyi-unios-palyazatot-ir-ki-a-kormany-673121 : KÖZOKTATÁS FEJLESZTÉSRE IS ! https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20240306/elisa-ferreira-magyarorszag-harom-fo-prioritasra-kap-unios-forrasokat-673151 : DIGITALIZÁCIÓ ÖSZTÖNZÉSÉRE IS ! Szóval lesz itt munka, pénz. MI LEHET A GOND ! Szeretném tudni Vidra lelépése miért történt. Több éve figyelik az akvikat. ŐSZ ÓTA VAN RÁ LOVETTA, Már a részvény is bevezetve. MI A F.... VAN ? Nincs engedély ? Tényleg érthetetlen.
na, de oké lelép azért, amit írtrál, de ezért miért kell 37-nek lennie 210 helyett, ráadásul 5.éve, mert oké az is lement a részvényár, de 5.éve illetve több, mint két éve 50 alatt, sok mindent lehet, de ezt így nem, miközben egy jónevű IT cég, szóval határa mindenek van, és ők többszörösen átlépték és még mindig nem látszik tényszerűen az égvilágon semmi.....
Visszagondolva egy bizonyos idősíkon megvan,hogy Barna miért "ment" el innen olyan hamar. Szerintem abban az időszakban dőlt el a DELTA sorsa, tulajdonlása. MBH ( Kormány, ner, ) tulajdonlása akkor dőlt el és ezért Barnának el kellett hagynia a DELTA,t,mert hát őt választották az MBH vezérének. Ütközne ha egy olyan cégben lenne nagy tulaj Barba amelyik cégnek a tulaja a Barna által irányított pénzintézet. Idősorrendben nekem ez jött le. Barna néhány hét alatt lépett le a DELTA-tól. NEM életszerű,hogy valaki nagy befektető lesz egy cégnél és utána hipp-hopp lelép. Szóval szerintem itt még lesz szerepe az MNB-nak. Ha ez így lesz akkor lesz miből növekedni a DELTA-nak.
Ezt olyan jó Fideszes módon csinálták...azt hitték majd utólag megoldják, vagy azt hogy Ők megtehetik...mindegy, megszületett az ötlet és már azt hitték minden ok Pont mint opus, agyatlanul vásároltak fel cégeket össze vissza, majd lesz valami módon, aztán 5 év kellett hogy valamiféle pofát adjanak neki... Mondjuk itt nem tudom mi történt az utóbbi 3 évben
Törölt felhasználó2024. 03. 05. 15:42
csak én azt nem értem továbbra sem h miért nem lehetett ezt v bármit ami delta volt és lesz emberi módon csinálni? Azért öt év után 37 - 210 helyett, szóval na....ezért az ima....
Nem mennék bele ,mert a másik fórumot is azért hagytam ott,mert zavarta őket ,hogy leírtam a véleményem a NER-ről és a ................................ Csak annyit írok amit már sokszor leírtam. AZ itt leművelt undormány a NER mocska. Abba is hagytam,nem politizálok a fórumon,mert aki nem látja,hogy mit tettek hazánkkal. ........................ Lezártam, nem az én harcom már. Bocsi. Politika lezárva.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)