Hát nem tudom, de ez se igaz...a portfolion mutatott zold szimbol nekem 4 is van. .igaz nem méregzoldek, de zoldek....pedig otp esik...ezek kozul esence a legobb mert az nálam jó plusszos..
Hiába a céláremelés, ha nem veszik, tán Csányi Úr megtámasztja.Azért még a teljes poziciót tartom, de a ho végi országjelentést nem várom meg. Jó spekit Marika.
tudjuk, hogy Te hibátlan vagy - nagy is az irigykedés - mindenki olyan szeretne lenni, mint Te vagy
persze csak a beképzeltnek tűnő, másokat szapuló, rosszindulatúnak ható, nem egyenes, mások kárán viccelgő stb dolgok nélkül
valszeg, mint spekuláns nagyon jó vagy - de vannak itt más ügyes tréderek is, persze nem olyan tökéletesek, mint Te, de azért megteszik Ők is (még itt vannak és még nem bukták el az összes pénzüket, sőt még lehet, hogy pozitív hozamot is el tudnak érni)
egyébként előfordulhat az a helyzet, hogy egy átugrott korlátár ellenére nem nulla Ft lesz a maradványérték (a tények makacs dolgok, nem kell őket elhinni, de ha utánajársz , akkor magad is be fogod látni, hogy így van) - kérdezd meg az ERSTE-t, hogy miként számolódik a maradványérték - nem szégyen ha valamiben tévedsz, ha pedig beismered, akkor az meg külön dicsőség - manapság az emberek azt hiszik, ha tévednek, akkor hü**ék, pedig nem - aki be tudja ismerni a tévedését, az BÁTOR - mindenki szokott tévedni, de kevesen merik beismerni
még mindig szívesen olvasom az írásaidat, de a személyeskedő, másokat ócsároló részeket ugrom (próbálom ugrani), mert azok szerintem nem kedvesek és nem építő/előremutató jellegűek
legyél kedvesebb, próbálj meg másokat segíteni, és rögtön sokkal többen fogják értékelni a tárgyi tudásodat is - lehet, hogy jobban is éreznéd magad - és ha jobban éreznéd magad, akkor utána még kedvesebb lehetnél
Én beze, meg egy pár többi Rikteres nagymesternél ismerethiányt látok, ami így nem tud összepárosodni műveltség, befektetett összeg, vehemencia, az általam követett faék egyszerűség, vagy tudálékosság elegyével. Ez okozta a tegnapi pánikos bénultságot, ma pedig a fejem verem a falba az elócsárolt certikért veszteség, jobb esetben későbbi kevesebb nyerő felismerése, mucika dettó, a másik. De, hogy annyit ne tudjon, átugrált korlátárnál nulla a fizettség.........
OTP Szakmai topic