OTC-n adják veszik a budipapírt, ezért kár volt Nyrt-t csinálni... Az meg külön okádék, hogy nem ajánlották a kötvét elfogadását, mikor nem hiszem el, hogy nem tudták, hogy nincs semmi koncepció, meg semmi ami miatt a piac többre értékelné ezt a céget egy💩kupacnál.
Ha itt lenne végre valami pozitívum és hajlandóság,hogy emelkedjen az árfolyam,ez nagyon gyorsan 600 felett lenne.Ülnek több millió részvényen.Forgalom és story kell jóval magasabb árfolyamon,hogy közkezet teríthessenek.Lassan ki kell jönni a kiegészítéseknek is.Prutkay és a Foodnet pakkja is több mint 20%-os mínuszban van.Ezeken a szinteken már 10k-t is nehéz eladni.
tavaly ilyenkor 500 körül volt, most 380. Az a baj, hogy fél éve már semmi hír, csak tulajdonosi bejelentgetések. Jó sztori kellene ide, akkor éven belül fel tudna menni akár 600-ig is, ez egy körre jó lehetne.
Hát lehet az lesz a mostani "vezetés" legnagyobb eredménye... Sajnos borzasztó rosszul jártunk a food💩al, az üres cég sokkal jobban kereskedhető volt, mióta ezek kisbefektetői értékteremtést folytatnak, azóta minden részvényes átkozza a fajtájukat.
Most komolyan az ATH-ról korrigáló OTP-vel hasonlítod össze az ATL környkén döglődő Amixart-t? 😆 Akkor nincs több kérdésem. Amúgy a múlt héten és azelőtt mikor minden száguldott, ez meg szakadt akkor is ugyanez volt a véleményem. Szóval ennek az esése a világpiaci folyamatok nélkül is menne... Pedig gondolhatnánk mivel 💩t sem csinálnak, a vámháború legalább nem lesz hatással az árfolyamra, de hát lefele minden is hat rá. Pár hónap, az OTP megint ATH, ez meg gondolom 300 alatt. De tudom, tudom szerinted jó a cég. 😁
Így utólag jól tették, bármibe átszálltak, visszahozhatták bőven a bukót, most még ha akarnak vehetnek ebből 350-en amennyit akarnak. Na de utólag mindenki okos, én sajna nem mertem meglépni 😔
Van bőven sajna, még javarészt EHEP időkből, mert mindig az volt bennem, hogy jön valaki a vázba és de jó lesz, mint a Wallisnál. Hát itt csúnyán beégtem ezzel, hogy fogod💩 érkezett, és nem valami tőzsdére való, részvényesi értéket teremtő cég. Azokat adtam, ahol vagy nyerő volt, vagy kis bukó. Nekem 600 alatt elég fájó eladni, felette is bukó még. Én már nem vettem most 350 körül, mert az az érzésem, hogy ennél a papírnál az van, hogy mindig lehet olcsóbban venni, ha vár az ember. 😔 Én őszintén örülnék, ha neked lenne igazad, csak amit itt tapasztaltam az elmúlt jópár évben az alapján nincs sok ok a reményre. Stresszt nem jelent már tartani, mert kb nem számolok ezzel a pénzzel, de a véleményemet részvényesként azért kifejtem. Megfizettem az árát 😑
Mekkora pakkod van,hogy 600felett nem tudtál kiszállni? El lehetett adni bőven 550-680 között több 10k-t! Közel 500k van Prutkaynál és egy ismeretlennél(2024.decemberi közlemény).Ekkora mennyiséget el is kell tudni adni..Erőszakosan nyomták le 400 alá,ezzel lehozva a 360 napos átlagárat 429 ft-ra.Én szerintem jönni fog még apport a cégbe.Természetesen ez nem befektetési tanács😉.Jobban jársz ha nem stresszeled magad a cégen,az egészséged többet ér.Én perverz vagyok,vettem még 340-360között is,égjen a pénz jeligére🤣
Adtam el ott, de talán 1 vagy 2 nap volt 600 felett, akkor azt írtátok, hogy ha kiszálltam minek írok. De akkor leírom sokadjára, adtam el egy kisebb részét, nem volt az akkora forgalom, rengetegen akartunk egyszerre kiszállni ebből a 💩ból. Maradt még belőle bőven sajnos. Emiatt is lesz probléma, hogy emelkedjen, 500on mindenki fejvesztve dobja majd ki, akár nagy bukóban is, de megint nem lesz annyi bepalizható vevő és megy vissza, mint 600nál. Nincs semmi kommunikáció, tőzsdei szempontból érdekes történés, nincs forgalom, sztori, csak rengeteg beragadt kisbefektető. Szerinted miért fog ebbe bárki is belevenni? Tényleg kíváncsi vagyok az elmúlt évek után miben látsz még itt potenciált?
Már én is leírtam veszteségként. De nagyon mérges lennék ha egyszer pl felrántják 1-2 napra, és én meg eladtam ATL közelében. Pedig pont ezt használják ki, ezért tart ott az egész 💩, ahol van. Már gyanús lehetett volna, mikor nyilatkoztak róla, hogy nem ajánlják a kötvét elfogadását... Látjuk a mostani árfolyamon, mennyire volt értékteremtő az ajánlásuk. Most megint bedobnak valami gumicsontot, aztán nem lennék meglepve ha hopp, hát megint nem jött be, hanem megyünk 300 alá.
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.