Azt nem sok semmi, csak 1000 db-bal felhúzta valaki. Nyilván gondosan meg van tervezve a közlemények sorrendje és ideje. Túl sok plusz infó a jelentésen kívül nem várható.
Dodo úr..ha fele annyi energiát fordítana legalább a papirjaiba, mint a fórumtársak vegzalasara akkor nem ülne méretes bukoban mint pl. az epduban :) úgy emlékszem sertegetesert elég sűrűn szokott pihenni, egyébként LOL meg mindig vagy már nem menő :)) további szép napot! :)
4 hónap alatt 11 poszttal 3-4-4 huszár....csúcsteljesítmény....erre a böffenetre ezt az eldobhatós nicket használtad...1 perc múlva meg majd egy másikat....
Összekeversz magaddal speka vicus, ez nem a delta topik vagy a Dm-ker🤣🤣 vagy épp a megakran..felbeszelesrol te könyvet írhatnál haver, ugy hogy vegyél vissza 😄
Természetesen szurkolok én is, de a 9.8 környéke kemény ellenállás volt legutóbb. Ha azt és a kerek 10 ft. -ot átvinné, aránylag közel vannak egymáshoz, és felette is zárna, onnan már tudna mendegélni felfele... Egy haosonló nappal elképzelhető lenne. Ha jól tudom, a standertbe már bef.alapok is vehetik a papírt! Közkéznek meg az a huszonegynéhány % pont elég. Egy két és fél milliárdos közkéz egy ilyen "kicsi" papírnál már elég a kereskedéshez szerintem. Gondolom, hogy azt az ígéretet is tartani fogják, hogy árfolyam ajánlást fognak rá jérni.
Látni kellene a konkrét számokat. Mostanában nem közölték, hogy kinek mennyi az annyi. Nyilván gyanús a dolog, de amíg konkrétum nincs addig csak elmélet.
VERTIKAL Group Nyrt.