Mit vársz 1,8 m forgalomnál? A Napi 30-40 milliós forgalom sem lenne sok. Szerintem van még bőven olyan aki 7 körül vette és mivel nem lett 11-12 elkezdték kiszórni. Lesz ez még 9 alatt is hidd el.
A Komárom-Esztergom vármegye egyes településein a hosszú hétvégén elmaradt szelektív és zöldhulladék-szállítások miatt a MOHU felszólította a szolgáltatásért felelős Vertikal Groupot a hulladék azonnali elszállítására, és megindítja a szükséges jogi és adminisztratív lépéseket.
Most akkor sok minden elfog dőlni,tavaly a NER bevásárolta magát 10% al ide is!Kornél a választások előtti interjúban már célzott rá,h hiszünk a változásokban sztem ő van olyan okos,h a másik táborral is szövetkezet! Legalábbis reméljük,mert h nem akkor itt nem lesz emelkedés!!!
És az akvizíciós SRV-nél is ugyanez a max. 25 Ft szerepel, csak már nagyságrendileg magasabb 200 milliós darabszámra, ami közel a teljes közkézhányadnak felel meg. Most akkor mennyit is ér ez a papír?
A számokkal nincs gond, fundamentális alapon nagyon jó a cég, csak az árfolyam ezt nem tükrözi még sajnos. Az xtendet nem sok befektető nézi, de ha az idén szintet lép- ahogy igérték- akkor páran felkapják majd a fejüket, és megyünk fel. Ha jól emlékszem úgy szól az srv, hogy 25 ft os árfolyamig vehetik, akkor meg jóval többet ér a mostani árfolyamnál, a cég szerint is. Igazából csak az időtáv a lényeges.
Egyetértek a hulladék mindig lesz és az EU évről évre növelni akarja az ujrahaszonosîtàst. Asszem 6régióban vannak jelen azért azt nehéz lenne csak màsokkal kiváltani. Nagy előnyük még hogy az újrahasznosìtott annyagból sajàt maguk àllîtanak elő kész terméket. A jelenlegi magas olajàrak a műanyag alapanyagra is kihatnak.
Ilyen ütemben, az kb 3 hét. De továbbra is tartom, hogy az xtend kategória miatt nem tud reálisan emelkedni. Többnyire csak játszanak vele, pedig szerintem hosszú távon ez egy biztonságosnak mondható befektetés. Hulladék mindig lesz, amit el kell szállítani, és amit lehet újrahasznosítani. A rizikó benne, hogy nem elég nagy és befolyásos a cég, ezért benne van a pakliban, hogy a Mohu, állami, önkormányzati szervek nem kötnek vele újabb szerződést.
Körülbelül 1.5 millió sajátrészvényt vásárolhatnak vissza az MRP program keretében,ez már nem sok főleg úgy,h szeptember 30. az utolsó nap.Az árfolyamot már nem fogja befolyásolni el is engedhetik vagy nem.
VERTIKAL Group Nyrt.