Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Igen, valaki 2930Ft-ért eldobta 5db részvényét. 5 kereskedési nap van a jelentésig és további 3 a hóvégi záróban történő BUX bevásárlásig. Most lehet még olcsón venni.
Pletykára venni hírre adni. Az hogy bekerült az indexbe nem volt új hír, most már lehet adni. Itt csak annyi a bibi, hogy nem vették pletykára. Április elejét még azért megvárom, mi történik, ha tényleg benn lesz az indexben.
Az tény, hogy gyorsan abbahagyták a saját részvény vásárlást. De legyen már egy kis türelmed! Nem szakad az árfolyam, hanem 3000 körül vergődik. De van forgalom. Valszeg az intézményi befektetők nyomják le az árat, hogy olcsón elvegyék a remegő kezű kisbüfiktől a jelentés és az indexbe kerülés előtt. Jelentés 26-án, 31-én BUX bevásárlás. Hogy 3% legyen a súlya a kosárban rengeteget meg kell venniük. Persze lehet, hogy valamelyik nagy tulaj pont akkor fogja dobni és ezért álltak le a srv-vel. De év végére jó esély van a 4000 feletti árfolyamnak, mert P/E alapon jó cucc.
Nem mínuszolni kell, hanem venni vagy legalább nem eladni, de nem ez történik. Megélhetési politikusok bérencei vagytok csak. Vicc lett ez az ország, ez a részvény csak egy szomorú lenyomata.
Néha azt hiszem, hogy legalább a fideszen belül elhiszik amit ők mondanak, de láthatóan még ők sem hisznek ebben a csodában! Tehát ők is tudják, hogy itt csak a lenyúlás és az emberek megvezetése a cél. Hülye voltam amikor ezt a politikai kockázatot lebecsültem. Ezért mondom mindenre alkalmatlan, önellátásra képtelen, honfitársaikat lenyúló hazaárulók gyülekezete a fidesz!
Ha nem mészáros állna mögötte ez egy jó részvény is lehetne. Az elmúlt napokból is látható, hogy ez az ember egy szégyen! Nincs olyan normál piaci folyamat, amit ne tudna hazavágni! Ennyit a nagy fideszes lenyúlásokról, még az indexkövető alapok sem merik venni. Jobb is lesz, ha eltakarodnak és a politika szemétdombján végzik mindahányan még ha ezért egy kis árfolyamveszteséget kell is majd elkönyvelnünk! Örömmel megyek április 12-én szavazni! Hazaáruló egy banda!
Makacs, mint az öszvér, hiába lógátjak a szeme elé a répát :)Pedig volt sajtóvisszhang is. Index: https://index.hu/gazdasag/2026/03/17/mbh-bank-bux-tozsde-barna-zsolt-tozsdei-bevezetes/ Világgazdaság: https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2026/03/mbh-bank-magyar-tozsde-index-otp-budapesti-ertektozsde
Most hogy minden kétséget kizáróan tudjuk a 3.2%-t régen nem látott gyenge a forgalom. Jobbra számítottam. Választásig persze még van idő, lehet még csak most elemzik a szitut sokan.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban