Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Stayerke,ne törödj vele,tudom Éva szokott csak téged így hívni,remélem nekem is szabad. A short pozit is gyakorló spekulálókat soha nem szerették,sőt ! a pf-en. Hozzá szoktam.Nem erről szól ez. ma nagy valószínűséggel 300 alá is benézhet az árfolyam,egyáltalán nem az alján zártam le a shortom.
Hogy valamit az OTP-ről is írjuk. A forgalom kiemelkedő, semmi kapkodás, masszív eladás csak. Amennyiben nem húzzák meg a végét felfelé, hogy csinosodjon a napos gyertya, nem könnyen fog ebből felállni a papír.
Utólag? akkor olvasd vissza a várakozásom a mai irányra,még bőven nyitás előtt. Lényegtelen,tényleg ma reggel,amikor beírtam ,hogy minek van nagyobb valószínűsége, irány szempontjából,azt hittem segíteni tudok,esetleg azoknak akik szintén technikai kép alapján üzletelnek.
Szerintem a hitellességed, egy módon tudod helyreállítani a többség szemében, mutasd be a mai short nyerődet! A személyes adatok kitakarásával, és semmi több Photoshop!
a szvinges tételeimtől amit év első napján vettem 9870-nél,már 10630-on eladtam.Azóta csak napon belül mozgok benne,a longokat se tartottam meg.Realizáltam,még hacsak 20-30 pont nyerő volt is rajtuk,költség levonás után. 11350-nél megállt ma az eladói nyomás,de így is a napos gyertya piros lesz,max. egy doji,a jelenlegi hangulat szerint.Jó nagy forgalommal,ami szintén elgondolkodtató.
Követtem azt az elképzelésem ma,amit már reggel is beírtam. Technikai kép segítségemre volt. short nyitás 11570-11350 zárás. szeretem napon belül zárni a shortokat. USA határidők + Dax továbbra is pirosban.Délutáni nyitás után jöhet fordulat.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!