Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Mi történt itt év elején ingatlanfronton ? Teljesen indokolatlanul a békási panelt 28 rúl átcímkézték 38 ra vagy egy szar házat 80 rúl 130 ra. Meddig tart ez a marhaság ki tudja.
Hogyan kell egymilliót lopni ? Színes szélesvásznú anol film Audrey Hepburn és Peter O Toole főszereplésével. Csak nem egymilliót hanem tízezer milliárdokat.
Törölt felhasználó2023. 02. 05. 21:12
a patriciusok es plebejusok erdekkorei masok , marpedig aztan nem szoktam politizalni de az eu ban ezt latom a vezetesben . sok volt a 4 paleszre a hofbrau Munchen sörök
A Finesz regnálása alatt egyszer sem hallottam tűle Mészáros Lőrincrűl az új arisztokrácia állami adófüzetői pénzből való nyílt Fineszes politika ellenzésérűl. Gyakorlatilag semmirűl. Gyanítom a tv székház ostromát - amiért embert is öltek volna -is Finesz megrendelésre készítette elő. Lsd Budaházy ügy.
„a miniszterelnök rengeteget dolgozik, sőt a kormány tagjai nagyon sokat dolgoznak. Lázár János pedig híres arról, hogy még a kollégáit is kőkemény munkára fogja, egyébként ez igencsak hasonlatos az én munkafelfogásomhoz.” - 2017. április TOROCZKAI LÁSZLÓ Szuper hiteles ember ez is
Duró,Novák,Budaházy,Torockai... Millen ez mán. A tv székházért is kár volt utolag bebizonyosodott. Egy Finesz szatellit párt. Sunyi alakok tömkelege és ha ezt sem hiszed akkor azt mondom kár beléjük 1 adófüzetői ft is. Ezekkel se lesz itt semmi max cigányozás és díszmagyarkodás
mi a bajod a miahmoval a Torckoval ahogy mondanad? En csipem egyenes. Ahogy mondta regebben ketfele ember van aki epit es aki rombol. jol mondta. A rombolokat erdemes szankcionalni
Ha nem áll ki az elit egy része vagy bárkik a tömegből világos,párton kivüli alternativával amit még a Fineszes egy része is elfogad akkor marad ez a fos.
Sok fityeszesnek is herotja van az egészből. Új megoldás köll párton felüli. Megoldás nyújtás majd népszavazás es ha megvan eltakarodnak mert nem köllenek a többségnek és utána max seggrepacsizhatnak a Szecskában 10 ezer ft os belépőért.
munkáspárt, miép, lmp, momentum, mkkp, ennyi féle pártra szavaztam eddig életemben, szerinted én mennyire élvezem ezt a mostani rendszert, mennyire gyöpösödtem bele, és mennyire ragaszkodom hozzájuk? De ha folytatjuk a gondolatmenetedet, akkor majd az negyedik köztársaság kikiáltását valami népszavazástól várod, vagy konkrétan hogy fogja majd a nép távozásra bírni a NER-t, az pedig hogy fog önként, dalolva távozni?
A Fidesz elit most szuper boldog, és a nép egy jelentős része is annak álcázza magát, akik nehezen szavaznak a változásra, legtöbbször jó nekik az aktuális langyos fos...
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn