vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
-Erste:-- A MOL árfolyama 4 éves csúcsra ugrott az óriási, 350 forintos osztalékszelvény levágását megelőzően.... A
MOL árfolyama 4 éves csúcsra ugrott az óriási, 350 forintos
osztalékszelvény levágását megelőzően. Bár a szelvényvágást követően
először még jól tartotta magát a részvény, de mára már elgyengült, ezzel
teljes mértékben kiárazódott a levágott szelvény. Ma délelőtt a 2.842
forintos szint is elesett, és ha a nap végéig is így marad, akkor az
határozottan negatív jelzésnek számítana. Támasz és ellenállás szintek
Én is erre számítok. Nem ezt terveztem mára, de ha már így alakult beálltam vételre. Meglátjuk mi "esik le" a déli órákban... (Az OTP egyelőre amúgy sem akarja adni nekem magát, pedig nem voltak nagy elvárásaim...)
Egy kis érdekesség aki éppen most akar beszállni! Ezeknél a papíroknál semmit nem lehet biztosra venni, de amikor megmozdult egy jó hónapja, akkor számoltam egy kicsit! Az első kék pingit jól túl is vitte, de jól tudjuk, hogy ilyenkor a bünti, hogy visszatesztelje! Ez megvolt és tovább kapaszkodik a piros hosszabb trend céláráig! A felső kék pingi, már csak hab lenne a tortán..., de egy Gázszerelőben" nem lehet megbízni, még sosem jött amikor megígérte! :)))) Jajjjj, lehet nem ide kéne tennem? bocsi!! OPUS D https://ibb.co/nDV7dRX
Tényleg jó lenne ha elkussolna már mindenki a személyeskedésekkel. Ide ne gyertek ezt a topicot is tönkrebaszni.......... menjetek vissza a másik kettőbe, az ott fröcsögjetek..... Úgy beszéltek ezekről a kibaszott álláspontokról, hogy le fel fel, mintha egymást torkát vágnátok át közben. Ha le megy baszki, lemegy, ha fel akkor fel. Gecimindegy, azért van itt mindenki, hogy pénzt keressen, és akár tetszik akár nem, mind két irányba lehet. Szeretnék megannyi nézpontot és véleményt olvasni, nem vandettát meg hogy ki kezdte. Legyetek kedvesek és ne tegyétek tönkre ezt a topikot is, és ne írjon már ide az, AKI NEM TUD HOZZÁSZÓLNI ÉRTELMESEN. KÖSZI!
MOL topik