Oleg Rakshin orosz propagandista addig lépkedett illegálisan Ukrajna területére, amíg végül sikeresen "teljesítette" a családja számára az új lada achievement-et.
Igen, szerintem tavaszig meglesz a béke, de akkor se lepődnék meg, hogy amik most folynak béketapogatózások abból hirtelen és váratlanul béke lenne. Az oroszok csak azért tűnnek hajthatatlannak, mert a lehető legtöbbet akarják kihozni a helyzetből, és be is veszi a világ a blöfföt, az ukránok már a fél karjukat kínálják kb., nagyon nagy engedményeket tesznek a mostani békeajánlatukkal.
- Jövőre elfogy az Nemzeti Vagyonalapban lévő összes pénz (a háborút nagyrészt ebből finanszírozták eddig, jövendőbeli orosz nyugdíjasok gondolom örülnek, mert ez az alap az ő nyugdíjuk stabilitását szolgálta eredetileg) - A háború kitörése óta a legalacsonyabbra süllyedt az olaj és gáz ára - Januártól kemény adóemelések jönnek a ruszkiknál Szóval igen. Most van itt a pillanat amikor az oroszoknak békét kell kötniük, ha nem akarnak olyan kalandban maradni, aminek totál kiszámíthatatlan lesz a vége. Szerintem nagyon közel van a háború vége, Putyin nem őrült, nem fogja megkockáztatni a gazdasági összeomlást.
Tolhatod a mínuszt, de ez veled ellentétben nem vágyvezérelt bullshit. Ennek ellenére ne hidd, hogy orosz párti vagyok, marha sok munkám van abban, hogy megértse, nincs igazuk Ukrajnában.
És te ezt tényleg elhiszed? elfogyott már a chip a mosógépekből? A sógornőmék küldözgetik a karácsonyi képeket és a két kisgyerek póló nélkül egy szál pelenkában rohangászik a nyitott ablakú lakásban, mert 28 fok van. Én vagyok kiborulva a pazarláson, amit az orosz feleségem egyszerűen nem ért meg... De tudom, ez trollság, mert nem volt benne muszka ork...
Az oroszok felkészültek a télre, Jakutföldjén már súlyos a szénhiány, több kerületben leállhat a központi fűtés. Igen, az "ultramodern" Oroszországban még mindig fa és széntüzelésű kazánok üzemelnek, már ahol egyáltalán van kazánház. Ilyen az amikor az utolsó kiló szenet is értékesítik a világpiacon bármilyen áron, csak jöjjön ki belőle akár egy darab 7,62-es lőszer a kalába.
"Váratlanul" meghalt Jurij Szadovenko vezérezredes, az orosz védelmi minisztérium korábbi miniszterhelyettese (2013-2024). Hivatalos közlemény szerint "szívbetegség" vitte el, nem pedig egy rossz nyílászáró.
Lekapcsoltak egy a "KGB" által felbérelt közép-ázsiai merénylőt Kijevben miközben a "megbízását" próbálta végrehajtani. Állítása szerint 50 ezer dollárt ígértek a célszemély likvidálásáért, amit az EU-ban mostak volna neki tisztára (Csak nem Magyarországon?).
Az orosz Bájer Zsótika nem csak a téridőt képes meghajlítani, hanem a történelmet is. Szerinte az összes modern "államisági modell" az Orosz Birodalomnak meg a Szovjetuniónak köszönhető, ja és persze ők hozták létre a balti és a skandináv államokat is, úgyhogy szívesen.
Az ukránok öt doneck megyei faluból kisöpörték az orosz betolakodókat, úgyhogy arrafelé még azért kelleni fog pár ezer hullazsák Putrinovics seregének, hogy sikerüljön megszilárdítaniuk a pozíciójukat.
Úgy néz ki közel se olyan "ma született ártatlan kis bogaracskák" ültek abban a rendőrségi autóban, mint amit kommunikálnak az orosz hatóságok, hanem belügyes tisztek, akik részt vettek hadifogságba esett ukrán katonák megkínzásában.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik