Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem értetek a gasztronómiához. :P Burrito készült, és bizony a darált marhához nagyon is passzol bele egy kis ketchup. Tudom, tudom, nem szabad bele rakni... az okosok szerint. De én pl. a vadpörköltbe is rakok áfonyalekvárt és mustárt. Okosok szerint azt sem szabad bele tenni. Pedig nagy trükk. Csodájára szokott a vendégség járni a vadpörköltömnek. :D
Voltam párszor Zürichben. Az utolsó állitásod nem stimmel. Nagyon nem. Ha valakinek el akarod hitetni, hogy Zürichben az élelmiszerek olcsóbbak mint Magyarországon, akkor keressél hiszékenyebb olvasókat. Kérdés ezek után, hogy mi a helyzet a többivel? De az a fontos, hogy neked ott jó. Igy jobb is ha ott maradsz. Itthon igy nem olyan tömöttek a buszok és kevesebb beteg jut egy orvosra és nekem se kell feleslegesen köszönnöm neked, mert az én tapasztalataim szerint pont a külföldbe szakadt magyarok alatt szalad el a ló, de negyon.....például a visszaköszönés hiányában nyilvánul ez meg.
Rámtört az őszi depi és nem merem longolni. NG is megtréfált mostanában úgyhogy kivárom a felszúrást NDX-ben, hogy beshortoljam rendesen. IB szerint Rig ma jelent zárás után. Helyes a dátum?
Törölt felhasználó2022. 10. 31. 17:56
Főzöcskéztem ma egy kicsit. Elég komoly mértékeket öltött az élelmiszer-minőség rontás. Heinz ketchup: fel van vizezve. Soha korábban nem folyt ki Heinz ketchupból vízszerű folyadék. Darált marha: elkezdtem pirítani, és annyi víz főtt ki belőle, hogy gyakorlatilag megpárolódott. Ugyanaz a "márka", ugyaza csomagolás, ugyanott, csak több benne a víz, mint korábban. Úgy látom, jönnek a kilencvenes évek, amikor pirospaprikát vettél, jobb esetben téglaport kaptál, rosszabban olmozott paprikát...
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen