Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ilyenkor mindenki lezárta a shortot. Semmi gond ám, nem tudja mindenki jól olvasni a piacot. Tudod, a nagytökösek a hibásak, szegény lacika pénzére pályáznak. És meg is kapják 😆
Nem shortolok. Vixet tartom, amit meg 25 centel lejjebb vettem, mint a mostani ara, te kis zseni. Ennyi . Az meglevo olajos cegeimet tartom, mert bevallamom 20% esest is celuk, mert nem.tudom hogy mozog majd az olaj ar. De termeszetesen,abbol sincs sok, mert ugy dontottem most n ulok reszvenyben csak dolcsiban, meg van egy NOK om, es CAD om mert anno voltak olyen reszevnyeim is. Es termeszetes egy tqlicskq CHF. A maradek forint meg jo helyen van DKJ ban. Es van budai hazam is. Nekem ennyi ingatlan eleg is most. Szoval ,sajnalom, hogy nem tudok jo erzeseket kelteni benned. De ez van. Remelem ettol meg fogsz tudni aludni. 🤣
Vard ki a veget pajti!. Beszeljunk errol 1 honap.mulva is oke? En a jelet vártam pajti. Nem esett az infla, tartos.lesz ez. De mivel nagyon kedvellek, hisz olyan kis cuki rendes gyerek vagy. Kerlek vegyed az ndx et, pls. Remelem szemelyi hitelt is veszel fel. Ne sajnald azt azt a kis kamatot kifizeted a providentnek. A tokepiac majd triplan visszahozza neked honapokon belul. Kérlek tegyel igy !
A bond market egyelőre nem számít FED pivotra, 15 perccel ezelőtt osztotta meg valaki: '"Probabilities Fed Hikes 75bps on Nov 2 (4th consecutive) to 3.75% - 4.00% = 100% Fed Hikes 75bps on Dec 14 (5th consecutive) to 4.50% - 4.75% = 66%"
Szerintem meglesz, amit szeretnél, de lehet, hogy nem most... úgy mint az én short eladásom. .Éreztem én, hogy vissza fog pattani, de nem jókor, és most amikor újra lehetne indítani a short-ot, a bank is rajta ül, zseniális vagyok, mindegy, ez már ilyen. :-) Itt is hasonlóról mesélnek: https://www.youtube.com/watch?v=NRZzt8_-3Xk&t=36s
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen