Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Erre nem hiszem, hogy bárki is számított, de arra többen is, hogy a dollár nagyot megy majd idén. Nem véletlen, hogy legtöbbünk amcsi papírokban utazik...
A kriptok semmit nem érnek, így nincs értelme megszerzni. A részvényben nem az a lényeg, hogy lefele keresnek rajta, hanem, hogy töredék áron a depresszió végén megszerzik a reáleszközök jogait.
Latni jol latod,ertem a logikad . Csak nem biztos hogy akkora lesz ez tipusu pmap. Mert nem adtak ezek eveken at semmi kamatot,amig nem volt a nyakukon a kes!
Ha hiszed, ha nem, tenyleg tudta, hogy a forint b.szott nagyot fog gyengulni nem sokara.Es tenyleg szolt nekem,decemberben januarban, de en ,azt mondtam neki telefonon, hogy ne fossal, Humi, ,majd az egeszet atvaltom a valasztas elott par héttel. (Mert kapzsi voltam, es en arra mindig racseszek, ha filler baszoskodok) Es b.sszus ,bejott a haboru.! Ez a tipikus esete annak ,mikor jobbra nezel,es balrol ut el az auto. Van ez igy.
Én a dollár erősödésére fogadnék valamilyen terméken keresztül, ha mindenképpen most fektetném be. Hosszabb távon gondolkodva, 2 részre osztanám a pénzt, és megvárnám amíg a FED befejezi a kamatemelést, ekkor az egyik felét beváltanám forintra, és vennék belőle PMÁP-ot, a másik felét pedig SP 500 indexkövető ETF-be tenném.Majd egy pár év múlva visszanézzük, hogy jól láttam,vagy nem :)
Csak a chf. Ha valuta. Ha nem lettem volna kapazsi,es nem jon be a haboru,akkor tudtam, hogy a valasztas elott erositettek volna a forintot. Mert ez volt az ellenzek egyik vesszoparipaja,es ki akartak fogni a szelet ebbol. De februar 26 an bejott a háború es a huf naponta gyengult 10 ft okat. De ezt mondtam is neked. Meg szerencse hogy par eve váltottam sokat. Szoval igy volt a story ,alapozni akartam a valasztas elotti intervenciokra Es kozbe jott a haboru. Az vesse ram az elso kovet aki sose volt kapzsi😉
Jánosnak olyan ötletei vannak, hogy néha elgondolkodom, hogy készakarva sem lehetne ennél rosszabb tanácsokat adni. Gazprom, RIG, soroljam? Az olajosok 10 éves teljesítményét szerintem nincs szektor, ami alulmúlná, kivéve az oil service... :P
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen