Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Sajnos most nincs időm részletesebb leírásra, de nézd meg: http://izoltan.com/pcc/ A kód megfelelő bővítmény segítségével böngészőbe telepítve elrejti adott felhasználók hozzászólásait. Kezdeti prototípus, de egyelőre jó lesz. :)
Kar, h igy tonkrevagtatok ezt a topikot, Humanoid, Placi es Kajli okfejtesei igen hasznosak voltak. Sajnos mar nincs energiam es idom tobb szaz hozzaszolast vegiggorgetni egy egy hasznos irasert. Tenyleg sajnalom, h tonkretettetek, szegyeljetek magatokat.
Az, hogy egy fiatalabb nő kívánatosabb, az evolúciós tény, de te itt elérted azt a szintet, amit már az itt lévő nős vagy kevésbé nős férfiak is túlzásnak találtak. Javaslom, hogy pszichocicaként menj el egy jó pszichológushoz. :-)
Oh Krisztiketol tudtuk meg hogy ulni fog az ndx piac 2 evig. Az jo, mert ha nem megy a pincebe az is jo. Amugy mar irtam h esg es green bef alapjaim vannak , nem tudom az ndx-el valo osszefuggesuket pontosan. Mert az ndx az sp500 is osszefugg. Megsugom minden 30 folotti pasi akinek egezseges a hormonhaztartasa csorog a 28 eves luvnyakra mindentol fuggetlenul kulonosen ha tangafurdoruhaban cummognak a strandon. Szerintem biztosan szebb mint te ;)
Teljesen igazad van, és a legnagyobb haszontalanságot csináltam: neked segítettem, ahelyett, hogy "befogtam volna a pofámat", és nem árultam volna el, hogy akár 2 évig is ülhet a piac, és most te is üldögélhetnél az NDX investmentjeidben 2 évig, mert annyira arrogáns vagy, hogy a "ZAJ"-ból semmit nem ovlasol el. Remélem, hogy egyszer valaki jól megleckéztet, főleg a valószínűleg csúnya és okos asszony, akit elvettél, és aki mellett 28 éves üresfejű Miss Summer modellekről álmodozol, és majd észhez térít. :-) Külön szurkolok neki a Csajpower nevében. :-)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen