Illetve vannak páran, akik az anyjukat is odalöknék az ukránoknak és támogatják zelenszkij kárpátaljai kényszermozgósítását. Mondjuk ezek ilyen fajták, az ukránok által 56-ban kiirtott magyarok miatt is tapsoltak. :)))
kifelejtetted a Bloomberget, amely elindította azt az állítólagos kacsát és amely hírt tényként kezelve átvettek mások.Szijjártó: "Nem volt ilyen telefonbeszélgetés. Tehát itt a Bloomberg meg az összes állítólag rendkívül megalapozott, mindig kiegyensúlyozott, fantasztikusan tárgyilagos hírügynökségek, médiumok, azok egy olyan telefonbeszélgetésről írnak tényszerűen szinte szó szerinti jegyzőkönyveddel közölve, amilyen telefonbeszélgetés nem volt." https://www.origo.hu/kulpol/2025/08/szijjarto-peter-fontos-bejelentest-tesz-magyarorszag
Ti akkor azt nyomtátok, hogy ezek Biden földek és a Trump majd azonnal leállítja a háborút 1 nap alatt. A Trump volt számotokra a messiás és erre benyomod, hogy összeállt Bidennel??? Mit szedtél be?
Az első pillanattól itt vagyok és a lehető lebrutálisabb válaszlépések híve voltam/vagyok/leszek. A kibaszott ruszki férgekkel nem lehet tárgyalni csak az erőből értenek!
zelenszkij végzi a dolgát:"Idős asszonyt lőttek fejbe kényszersorozás közben UkrajnábanEgy ukrán faluban tragédiába torkollott a katonai ellenőrzés, amikor a helyiek fellázadtak a sorozások miatt. A kényszersorozás hevében lövések dördültek, és egy idős asszonyt arcon talált egy golyó"
Te itt voltál, amikor indult a fórum? Miszerint a háborúpárti kemény mag szerint az usának semmi köze nincs az orosz proxyhoz, max sisakokat, aprósüteményt szállít az ukránoknak? Amúgy tökmindegy, ezek szerint még mindig nem jött le a színjáték, miszerint Trump-Putyinnál már rég megvan az összhang. Egyébként meg igaz, amit Trump mond, akkor a Biden adminisztráció kicseszett az ukránokkal? Ha így neked jobb, akkor oké...
OROSZ-UKRÁN háború