Igen, könyörögnek, több körös diplomácia tárgyalások során sikerült megegyezni a Észak-Koreával (piszkálja a szemem a hosszú ó, de én sem vagyok 'hejesírás' zseni és értem mire gondolsz). Az angol titkosszolgálat nem mondott olyat 3 hét után, hogy mindenből kifogytak a ruszkik, csatold kérlek az erre vonatkozó 2022-es márciusi hivatkozást, elolvasnám, biztos lemaradtam róla!
zongorszkij: "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy még ebben az évben politikai döntés szülessen Ukrajna uniós csatlakozási tárgyalásairól" spoiler: megvétózzuk 😄 Fosik az Eu-s választásoktól. Joggal.
Románia, Horvátország és Szlovénia felől bármikor jöhetnek.Ezt te is tudod. A kerítésen keresztül nem jönnek, ott a szerbeknek kell rendet tenniük, mint, ahogy teszik is.
Jó kérdés az embercsempészet. Szabadon engedjük őket?
Törölt felhasználó2023. 11. 01. 12:38
Vovan and Lexus megtrollkodta melonit 😁 Meloni szerint sokan unják már Európában a zongorszkij háborúját.
Azért ne felejtsük el, hogy a trollkommandó ezt és az atomerőműves sztorit is folyamatosan hangoztatta. Azt, hogy saját magukat lövik, ezt teljes komolysággal tudták előadni.
Akkor pontosan honnan is, miért is? Orbán határvédelmi intézkedései, az elköltött milliárdok semmit sem értek? A déli határon van kerítés, vannak határvadászok, az ukrajnai határszakaszon a háború miatt megerősített a védelem, Románia felé schengeni határok vannak, ezek szerint csak Ausztiából. Orbáni kamu duma van, meg propaganda... hozza százasával a migránsokat, nem keresztényeket, mindenhonnan a világból, akik miután leszállt a repülő már zúznak is nyugatra . Az embercsempészeket miért engedjük szabadon?
"Egy újságíró sem tette még fel a kérdést, a szlovák-magyar határra, hogyan kerülhet annyi menekült, ha Orbán a hatalmas kerítésépítő, határvadász századokat hozott létre stb. igaz közben az embercsempészeket meg kiengedi...."
Az újságíró biztosan tudja, hogy nem a kerítésen keresztül jönnek be. Vannak nyitott határok máshol...
Pontosan ugyan ezt teszi zelo is, nem hiába csinálták a propaganda videókat, meg siránkoztak, hogy egy egész kórházat szétlőttek és 7 sebesült van. Meg mikor egy egész lakónegyedet, mikor 4 sebesültet találtak. Hihető ez? Nálunk egy petárdától többen sebesülnének megy egy kórházban.
Gabonából igen, tüzérségi lőszerért meg Koreának könyörögnek. Nagy ország, nagy lehetőségek, de buta vezetés, egy demokráciaában lehet az orosz átlagszínvonal egy idő után utolérné és lehagyná az EU-t. Fico csak egy súlytalan senki, az elődjei már mindent odaadtak, amit lehetett. Ugyan megnyerte a választásokat, de nem volt meg a többség, a tökei másnak a kezében vannak, hogy ezt elfedje, kemény fiúnak akarja magát mutatni. Tegnap még a hadsereget is kivezényelte a magyar határra a migráció miatt. Egy újságíró sem tette még fel a kérdést, a szlovák-magyar határra, hogyan kerülhet annyi menekült, ha Orbán a hatalmas kerítésépítő, határvadász századokat hozott létre stb. igaz közben az embercsempészeket meg kiengedi.... Az USA is követeli az elszámolást, léptek is ebben az ukránok, persze ez is csak egy fedorszintű propaganda fogás, de hadd pörögjön, nem lehet sokat írni a ruszki sikerekről.
És természetesen az északi áramlatot is a ruszkik robbantották fel, hogy nehogy tudjanak gázt küldeni. Pedig a csap náluk volt. Biztosan beküldték a csőbe Ivánt, egy jó adag robbanószerrel, aztán egymillió lépés után megnyomta a gombot.
Ne félj, meg lesz a magyarázat, a gázaiak lőtték saját magukat. Ahogy annak idején, mikor a ruszkik beköltöztek az atomerőmű területére, és magukat rakétázták. Legalábbis zelo, meg a propaganda ügynöksége ezt jelentette. És ez nekem is így észszerű. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=MVRt468kO9g&t=2s Hallgasd meg párszor, próbáld megérteni! Ha nincs Hamász terrorista akció, akkor nincs válaszreakció! Valamilyen fura oknál fogva simogatjátok itt a terroristákat, mintha nem ők lennének okolhatóak az egészért! A Hamász akciója nem menti fel a ruszkikat, sem az amerikaikat Irakban elkövetett tetteikért! A Hamász jól ismert célja, hogy minél több palesztin civil áldozat legyen, mert azt lehet mutogatni, akkor folyik hozzá támogatás, a terroristák ilyenek, még a sajátjaikat sem kímélik! Úgy viselkedsz, mint a tanúban a bíró, történhet bármi, a bűnös előre megvan, nálad az USA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Az oroszokat ilyen olyan szinten folyamatosan szankcionálják. Ennek az lett az eredménye, hogy nagyon sok mindenben önellátóak lettek, de például gabonában legnagyobb exportőrré nőtték ki magukat. Egyik ismerősöm volt náluk, zöldmezős beruházásokkal óriási csirkefarmok, disznófarmok épültek és megtanultak gazdálkodni. Területük volt eddig is, de ha ingyen megkapták, minek is erőlködtek volna. Igaz, legmodernebb chippet nem tudják lekoppintani, de minden mást elkészítenek. Kicsit nehezebb, többet fogyaszt, meg csúnyácska, de van. EU-nak meg nincs. Tegnap olvastam az új szlovák miniszterelnök beszédét. Mintha Orbánt hallanám és mennyire igaza volt. Nem vagyok Orbán párti, mert a lopást világcsúcs szintre emelték, de tapasztalatból tudja, hogy ez hogyan működik. Ugyan ez Fico is, amit tudtak, elloptak, így a rablóból lesz a legjobb kopó. Azt mondta, csak akkor fogja támogatni az ukikat, ha mindennel elszámolnak, minden egyes eurót számlával támasztanak alá. Hihetetlen, hogy számolatlanul küldjük a pénzt az oligarcháknak, azok meg ki tudja kinek küldik tovább. A zavarosban nagyon könnyű halászni.Továbbá az a véleménye, hogy végre a saját nemzetét kell előtérbe helyezni, nem azoknak kárára másokat segíteni. Így neki és a csókosainak is sokkal több jut a zsebükbe.
OROSZ-UKRÁN háború