"Olaf Scholz német kancellár Emmanuel Macron francia elnökkel osztotta meg részleteket Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott 2022. március 4-i tárgyalásról – számolt be róla az Ukrajinszka Pravda.Az érintett tárgyalásra az orosz–ukrán háború kilencedik napján került sor. A kancellár elmondása szerint Putyin egyáltalán nem említette a szankciókat. Az orosz elnök ismertette az elképzeléseit, mégpedig demilitarizálásról beszélt. Továbbá kérte, hogy ismerjék el Krímet Oroszország részeként, valamint két köztársaság függetlenségét.Scholz szerint Putyin két feltételhez kötött egy békével kapcsolatos találkozót. Az orosz elnök a német és a francia kollégájával tárgyalna a békéről, Volodimir Zelenszkijjel azonban nem.A francia elnök erről úgy vélekedett, hogy Putyin hasonlókat mondott neki is."
Magyarország után putyin is belátta, hogy nincs jobb Zelenszkij békeformulájánál, most szondázzák a ruszki neonácikat és terrorista simogatókat, hogy kitörne -e a lázadás a több százezer felesleges orosz halottért
pl. ha a románok nekünk jönnének és bemasíroznának pl. debrecenig... gondolom itt is lenne mozgósítás (?) a 'turulos mimagyarok' miket mondanának a kibúvókat kereső 'halálba küldendő' fiatalokról és segítőikről?? nem kell sokat találgatni... elő lehet szedni a net-ről sok régi újságot, irományt.. miket írt hajdanán a 'példaadó' hortys lakájmédia...(?) szvsz
ez a peti miniszter miért nem rendelte be a lavrov nevű 'baltás' barátját és nyomta volna a tenyerébe a korábban vigyorogva át vett kitüntetésést (??)-is.. szvsz
Nem ismered a németeket. Hidd el, ott éltem összesen 11 évet. Szinte betegesen lelkiismeretfurdalásuk van olyanért amit a felmenőik tettek. Ezért sincsenek ott még félig nyiltan sem neofasiszta csoportosulások, amelyek - furcsamódon - még Oroszországban is léteznek. De ezek a saját tapasztalataim. Szivesen tanulok ezért irtam, hogy ha van egy ennél sokkal rosszabb becslés, akkor arról kérek egy linket.
Kicsit eltértünk a tárgytól, nem ment át a lényeg. Elnézést, ha gyenge pontra tapintottam, nem direkt volt, elég régi infó, nekem is csak azért maradt meg, mert meghökkentő volt. Előkeresni ilyesmit? A Google-ön? Ugye csak viccelsz? Lehetetlen, pont erről beszéltünk, csak orosz aspektusban. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy a töri hamisítás orosz szabadalom? Valószínűleg javult a statisztika mára, de a 80%-ot elég naív becslésnek tartom.
OROSZ-UKRÁN háború