Kommentekbol itelve morzsolodnak szet az oroszok.Megy a tereles de semmi ertelme a vilagon az emberek 90%-a szeretne ha vegre visszatakarodna a helyere (2014 elotti hatarokhoz)az orosz hadsereg.
csak a hazugságodat vitattam, bűncselekménynél nem lehet részrehajló az ember a videóban nem a bűncselekményt látjuk dokumentálni, hanem annak elkövetéséről szóló vallomást, egy fogságban lévő személyről van szó, a kényszerítést, hamisítást sem vetettem fel . várom a bucsai mészárlás elismerését, köszi
Szóval nem vitatod, hogy a dokumentált bűncselekmény nagy valószínűséggel elkövetésre került. Köszi 💙
Törölt felhasználó2023. 08. 25. 11:51
Megtalálták a Prigozsin gép hiányzó szárnyát, a gumi teljesen rendben van, az orosz állítás, mely szerint a futóműnél robban a bomba, nehezen hihető. https://t.me/pilotblog/6282
A fszt! A reakció a háborús bűncselekmény tagadására vonatkozott, arra utaltál, hogy bucsában is az ukránok követtek el bűncselekményeket. Tagadod a Bucsai mészárlást, a nemzetközi vizsgálatot! Trollkodod a valóságot. Együgyű ember látszatát kelted, változtass ezen!
hiába az utód:
"Az ukrán oldalon harcoló orosz fegyveresek egy csoportja
felszólította a Wagner-csoport zsoldosait, hogy Jevgenyij Prigozsin
halála után váltsanak oldalt, és csatlakozzanak a soraikhoz – írja a Sky News.
Most komoly választás előtt álltok, választhattok a bosszú és az orosz védelmi minisztérium bódéja között
– mondta Denisz Kapusztin, az orosz önkéntes alakulat parancsnoka,
hozzátéve, hogy a bosszúhoz Ukrajna oldalára kell állniuk a
zsoldosoknak".
Szerintem mindenki csak utána kritizáljon mást, miután saját maga körül rendet tett, mert az esetedben a bagoly mondja a verébnek effektus látszik a Holdról is!
OROSZ-UKRÁN háború