Pont ezt irtam jo par honapja, sot, talan tavaly.. hogy Ukrajna konnyen csalodhat a nyugatban. a nyugati ember attention span-je igen rovid…jol le lettem pontozva, pedig csak probaltam a racionalis szemuvegemet felrakni.. Mindenesetre donto fel ev kovetkezik, ez egeszen biztos. Remelem, hogy az ukranok jokor es jol dontenek, hogy mi nekik a legjobb. Nem a dagadt bekegalambok es egyebek szerint..
újabb békepárti republikánus: "Christie korábban védelmébe vette az Ukrajnának nyújtott amerikai támogatásokat, megjegyezve, hogy erre szükség van az olyan ellenfelekkel szemben, mint Oroszország vagy Kína. Az év elején Donald Trump volt amerikai elnököt is bírálta, amiért nem volt hajlandó nyilatkozni arról, hogy Ukrajnának meg kell-e nyernie a háborút." Váratlanul Kijevbe látogatott Trump egyik előválasztási riválisa - Portfolio.hu
Ukrajnában a háborúban 10000 dollárba kerül egy mentességi igazolás, békében egy diploma mennyibe kerühetett, max 1000 dollár. Biztosan jól járnak a sok diplomàssal.
Jövőre orosz választás is lesz, akkor télen az oroszok is békére kényszerülnek? Mind a republikánusok, mind a demokraták kiállnak Ukrajna mellett. Egyes rep. képviselők a jelenlegi adminisztráció támogatásánál erősebb usa támogatást akarnak.
OROSZ-UKRÁN háború