Ebben abszolút egyetértünk, nem is állítottam sehol az ellenkezőjét. Sőt ---> pont ebből vezethető le a (nagyon helyes) ukrán álláspont: szó nem lehet tárgyalásról addig, míg a terrorista hordák haza nem takarodtak, mert nem asszisztálunk ahhoz, hogy az agresszor törvényesíthesse /véglegesíthesse az agressziója eredményeit. Az ugyanis nem béke, hanem megszállás.
Semmi, és semmit (ott szerzett katonai-harcászati tapasztalatokat leszámítva.) - de ezt szerintem nem jó embernek címezted. 😉 Pont ezt taglaltam előzőleg, hogy a világon semmi köze a kettőnek egymáshoz, össze sem hasonlítható a kettő - mindössze a ruszkihívek szeretnek Irakkal dobálózni, mert azt hiszik, az majd felmenti a terrorista gazdájuk agresszióját.
2, Szerinted nem? 😮 (Persze értem, hogy putler zsákutcában van, nem hagyhatja abba, hisz azzal beismerné a vereséget, és azonnal megbukna.)
3, Kína, és az Usa. A ruszkik szerinted jól jártak? 😲 Mégis mivel? Gazdaságilag zakó, katonailag zakó, a "legyőzhetetlen ruszki sereg" mítosza a múlté, a Nato gyors ütemben bővül, a ruszki terrorállam meg egy megvetett páriaállam lett. Jól jártak szerinted? Mégis mivel?🤔
4 Nincs így. Kínával és az Usával kapcsolatban igazad van, de a ruszkikkal kapcsolatban nincs - ennélfogva a kérdésnek már nincs értelme. (Abbahagyni persze nem fogják, félreértés ne essék - de nem azért, mert jól állnak, hanem azért, amit a 2. pontban taglaltam - putler kényszerhelyzetben van.)
"Authorities in Mali and Burkina Faso issued a joint statement on the situation in Niger, where they warned ECOWAS against an invasion and said an attack on Niger would mean an attack on Mali and Burkina Faso. "
Bár kicsit későn van, de azért kérésednek megfelelően fussunk neki: Mi a franc köze van egy Iraki háborúnak a mostani ukrán/orosz háborúhoz? Mit befolyásol az általad említett IRAK/USA háború a mostani háborús stratégiában?
Az ukránok élete nem számít az usának, jó lesz nekik a selejtes tank is.
Törölt felhasználó2023. 07. 31. 23:29
Apró módosítás. Végülis csak egy szám a differencia. "The US Army's decision to provide Ukraine with M1A1 tanks instead of the originally promised M1A2s has been reported by Newsweek. These tanks are lighter, feature less advanced electronics, and lack depleted uranium armor."
Történelem látom nem erősséged. Ja, volt ilyen. Csak 1, majd' 80 évvel ezelőtt... a jelenlegi amerikaiak 95%-a nem is élt még akkor, aki igen, az kb kisgyerek volt. 2, eredetileg Japán támadta meg őket, egy világháború keretein belül (Pearl Harbor neve esetleg mond valamit?) Szó nem volt arról, hogy az Usa nekiállt szórakozásból bombázgatni. Sőt, 41' végéig a háborúba sem lépett be.
Nem rémlik, hogy az ukránok megtámadták volna a ruszkikat tavaly.
Békét nem csak azért szoktak kérni mert vereségre állnak, hanem azért is mert az eddig elért eredmények egy részét a "BÉkE megállapodás" keretében véglegesíteni akarják!
Nyilván én néztem be valamit, de esküdni mertem volna, hogy jelenleg épp a ruszkijaid meg a sameszaik óbégatják tele az étert a békéért, nem pedig az ukik. 😃
Az ukrán álláspont nagyon egyszerű, pár hülye ruszkihívő kivételével mindenki, egy óvodás is megérti: nincs miről tárgyalni addig, míg a területemen vagy, és irtod a népem.
Csak félve mondom a választ: 1. Ezt soha sem az oroszok mondták, (két hónap múlva vége a háborúnak) hanem az olyan kommentelők mint Te. 2. Szerinted az oroszoknak olyan rosszul alakult az elmúlt bő 550 nap hogy ezt most azonnal abba kéne hagyni? 3 A világban szerinted az elmúlt 550 napban melyik jelentős hatalom járt jól? (Szerintem Kína, Oroszország és az USA) 4. Ha ez így van miért hagynák azonnal abba?
Én ne ítéljelek meg? 😃 Negyed órája azt se tudtam, hogy a világon vagy. 😃
Olvastál egy kommentet, amit eszerint nem értettél, és rásütötted, hogy "zagyva". Rendben, fussunk neki apránként: melyik része volt szerinted zagyva, és miért?
Ja, szokás szerint én vagyok fényévekre a valóságtól, nyilván véletlenül sem ti. 😃 Csak érdeklődésképp, hogy halad Kijev elfoglalása most, 2022 februárjában? Esedékes még, hogy 4 hónap múlva lezárják a ruszkijaid a gázt, és éhenfagy Európa? 😃
Ja, az iraki gyilkos diktátort majd alkalomadtán megsiratom, ha nem lesz jobb dolgom. Majd kb akkor, mikor ti eltávoztok a ruszki jólétbe, amit annyira ajnároztok. 😉
OROSZ-UKRÁN háború