Na és?... mi köze ennek ahhoz, hogy tegnap történetesen elesett 1500 ukrán katona az oroszok elleni lokális csatában? Szerinted nem passzol eléggé a közölt adat a "statista com" II. vh. adataihoz?... 🧐☺️
Zelenszkij kiadta a parancsot a gát felrobbantására. Ez a terror újabb szakasza. Az oroszok valószínűleg megfelelő választ adnak erre az aljas támadásra
Nem tágítasz a hülyeségedből! Az általad említett adatok a teljes német veszteséget mutatják, amibe még Afrika is beletartozik! Túlságosan hozzászoktál a torzításhoz, a valótlanságokhoz, már igaznak hiszed! Attól nem lesz igaz valami, hogy sokszor elmondod.
Eközben a tények: Németország katonai vesztesége a második világháborúban ~3,5m ember. (ebbe beletartoznak a később orosz fogolytáborokban megölt emberek is) Ha ezt elosztjuk a 1939.09.01 és 1945.05.08 között lévő 2076 nappal, akkor kijön, hogy Németország napi vesztesége az egész háborúban ~1686 fő volt. (persze ez a valóságban kevesebb, mert sokan a lezárás után haltak meg a táborokban stb.) A keleti hadszintéren az elréhető adatok alpján a 1941.06.22 és 1943.07.01 közötti 739 napban a német hadseregben összesen 488 636 katona vesztette az életét, ez napi 661 halált jelent. Eközben az oroszok ugyan erre az időszakra 7 314 507 halált kaptak, vagyis napi 9 897 halottat. Ui. Én még olyan orosz pártit nem láttam aki bármiféle ténnyel alátudna támasztani bármit is abból amit állít, szóval jól vigyázz..
Ismét a szokásos meggondolatlanságaid egyike. A "statista.com" adatai alapján a II. vh. hat éve alatt 5.533.000 német katona vesztette életét (ezen felül 2.167.000 civil német személy). Ha a frontokon elhalálozott német katonák számát a hat évig tartó háború minden egyes napjára (!) elosztjuk, akkor naponta átlag mintegy 2500 elesett német katona adódik... és hát ugye voltak rövidebb-hosszabb csatamentes időszakok is.
Látod, ma is tanultál valami hasznosat az üres fecsegésen felül is ... ☺️
"Miért ne volna reális?... A náci Németország csapatai ennél sokkal több embert vesztettek Oroszországban egy-egy jobb napjukon... még a kisebb, lokális csatákban is." Csak hogy legalább utólag tudjad. Ez sem stimmel.
Most Berlininek van igaza, beírásaid 98-99% meggondolatlan, többsége téves információkon alapul. Ez a demokrácia, elmondhatod, a hülyeségeket meg kijavítja, amitől durcás leszel és így megy minden nap.
"Aki ennyire meggondolatlanul irogat az ne oktasson senkit se ki. ..."
Ebben most kivételesen teljesen egyetértek veled. Ezért sem érti senki itt a fórumon, hogy minek alapján oktatgatsz 0-24-ben mindenkit annak ellenére, hogy a hsz-eid 98-99 százaléka csupán meggondolatlan írogatás.
Nem akarok erről mélységesebben vitázni, mert az információk egy részével rendelkezünk csak. Amit eddig én láttam, duzzasztott patak esetében, ott a patak medre megmarad, leeresztés után pedig áll benne a víz, hasonlót tudok elképzelni egy teljes gátrobbantásnál is, azaz a mélyebb folyómederben megmarad a víz. Persze nem zárom ki, hogy tévedek.
Igen csak ez nem az a háború és mondjuk azért mert hasonlót sem tudtak eddig felmutatni az oroszok? Ha ez megtörtént bizonyára tele lesz vele a net, várjuk ki azt. Ha nem mutogatják akkor meg se történt.
OROSZ-UKRÁN háború