Hirtelen csak Soros jut eszembe, ő az LSE-n végzett, majd ment vissza többször vendégelőadónak!
Törölt felhasználó2023. 06. 05. 18:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Még mindig várom a válaszodat! Ha akarod meg tudod úgy fogalmazni, hogy ne tiltsanak ki, nem tudom miért rettegsz ettől, nem kaptál még tiltást! Mit érdemelnek az fogalmaid szerint az ukrán nácik, az azov ezred tagjai?
A nemzetközi kapcsolatokon adtam le hetente két órát, de konkrétan inkább nem nevezném meg a tantárgyat, mert már sokan megpróbáltak beazonosítani az alapján.
Az az állitás, hogy az egyetemet végző fiatalok többsége külföldön készül dolgozni, nincsen ellentétben azzal, hogy végzősként a többségüknek meg van a magyar munkahelye. Ugyanis külföldön legkeresettebb műszaki diplomások azok, akiknek van pár éves szakmai tapasztalata
Hogyne tudnám. Ahogy azt is, hogy a végzősök zöme húz el külföldre Orbanisztánból, ahogy teheti. Ha van pályakövetés, akkor ezt tudnod kell. (Nem az volt a kérdés, van e munkahelyük, naná, hogy van. Az a kérdés, bel-, vagy külföldön.)
Ha magyar, és katona, akkor nem magyar katona? 🙂 Nem Londonban vagyok, drága, és túlzsúfolt. A nevét hallottam, de nem jártam ott. Mit adtál elő? Ha a pizzát, azzal sikered lesz. 🙂
Nem hiszem, hogy odakészül! A tőlünk kikerülő, végzős hallgatóknak - a dékáni szerint - már egyetem alatt legalább 60 %-ban megvan a munkahelye. Kb. 20 %, akik nem tudnak azonnal elhelyezkedni. Tudod, van pályakövetés is.
Azok nem voltak magyar katonák! :) Szóval rendeljek? Ha hozod, rendelek, de én egészségesebben táplálkozom. :) No, és ha az UK-ban vagy, azon belül Angliában, azon belül Londonban, ismered a London School of Economics and Political Science-t? Ott voltam pár hónapig vendég előadó. És nem az East End-en laktam. :) És nem szoktam rendelni pizzát. A Soho-ban szoktunk lenni/enni a magyar diákokkal. Tudod, az már a West End, és ott van a Kettner's is. :) Lehet, hogy már hallottál is róla. :)
Senki nem a csajok szépségét vitatta eddig sem egy, az oroszok által abszolút jogtalanul indított háború témakörében. 😉 Amúgy ebben teljesen egyetértünk, mind az orosz, mind az ukrán csajok szépek, kár, hogy egy idegbeteg kgb-s diktátor miatt egymást irtják. 😥
Raktári munkát egy multinál. Alapjáraton közgazdász vagyok, de az év szűk felét otthon töltöm, s ezt máshogy nehéz lenne megvalósítani. (Ezt a "ha egyáltalán ott vagy"-t nem igazán tudom értelmezni, mikor fél Mo itt van - ha tényleg tanár lennél, tudnád, hogy az osztályod fele is ide készül.😉🙂)
OROSZ-UKRÁN háború