nem tudom mikor érnek Vlagyimerék a lamans csatornához , mintha azt mondták volna 1 éve hogy 1 hét alatt lerohanják Európát , lehet ez csak föpróba volt Bahmutnál , csak most indul be a Vörös hadsereg
Törölt felhasználó2023. 06. 05. 15:58
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2023. 06. 05. 15:58
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2023. 06. 05. 15:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
mióta Orbán és a kormánya is szavaitokkal élve háborúpárti, kevesen maradtatok. Viktorka szavazza a szankciókat, államtitkára meg Ukrajna NATO tagságáról és további támogatásáról egyeztet a szövetségesekkel és támogatja.
Volt ilyen? Erről én lemaradtam, durva dolog beismerni, ez ellenkezik az FSB szabályzatával :D, biztosan nem találtak jobbat :D, vajon egy tea mellett lesz erről beszélgetés?
Én is kérdezgetem egy ideje, ne reménykedj. 🙂 De amúgy le is írta, hogy mivel bizonyos szint alatt van, nem válaszolhat kérdésekre. Nyilván látják az FSzb-nél is, hogy nem kéne erőltetnie a saját gondolatokat, dobálja be a központ által küldött aznapi propagandalinkeket, és fusson, mindenki jobban jár így. 😂
Igen, akkoriban még "demens vénember" volt. 😀 Persze mindegy, az átlag fideszes memóriája kb addig terjed, hogy mikor kimegy vécére, ne felejtse el, hova indult, és miért.
Törölt felhasználó2023. 06. 05. 15:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
Erre még nem kaptam választ tőled! Fogalmazd meg úgy, hogy ne legyen tiltás!Segít? 1) kivégzés 2) hosszú börtön 3) kínzás 4) semmi Benne van? Csak írj egy számot!
Összerántottak kb 100 (!!) konteós hülyét, ez pont semmi egy Németo-nagyságú országban. Nyilván a kétségbeesett ruszkik most mindenbe belekapaszkodnak, kapóra jönnek nekik az ilyen "hasznos hülyék".
A legjobb az lenne, ha meg tudnák kerülni a védelmet. Aztán már csak hátulról neki kell hajtani a ruszkikat. 😃
Ja, még pár napja is itt örömködött valamelyik ávós, hogy a Nyugat hogy tökönlőtte magát, hogy elkergette a ruszkikat, és hogy azok majd a kínaiakkal micsoda szép szövetséget alkotnak. 😃 Ja, itt a szép "szövetség" eredménye. 🤣🤣 A kínaiak kb kitörlik a seggüket a ruszkikkal, bagóért felvásárolják mindenüket. 😅😅😅😅
Igen, ez van, mikor nem működnek a szankciók. 😃 Mi lenne, ha működnének, nem? 😃😃😃
Szerinte a török seregben nem harcoltak magyarok. Neki eszerint ezek a gyerekek nem magyarok: (akiknek az elrablására és "átképzésére" mellesleg külön rendszer épült...)
https://erdei.ewk.hu/janicsarok/ (Linkek a cikk alján) "A keresztény fiúk elrablását, begyűjtését, devsitme-rendszernek (vérfrissítési rendszernek) nevezték, mely kapcsán több százezer keresztény gyereket szakítottak el szüleiktől az oszmán birodalom fennállása alatt. Az ifjak többségéből erőszakkal janicsár harcosokat neveltek. 1395-ben döbbenet szavaival vetette papírra élményeit Izidorosz Glabasz, Thesszaloniki metropolitája, aki a kis-ázsiai útján szemtanúja volt annak, ahogyan a szultán parancsára fogdossák össze az őshonos görög keresztény gyermekeket a török katonák."
"Például a a győztes 1526-os magyarországi zsákmány oly bőséges volt, hogy a szarajevói piacokon még két év múlva is olcsón lehetett e hadjáratból származó magyar rabszolgákat kapni. Ha viszont nem kedvezett a hadi szerencse, akkor nem mindig sikerült megfelelő korban lévő fogoly gyermekeket szerezni. Ezt az esetlegességet kívánták kiküszöbölni a devsirmével (vérfrissítéssel ), vagyis a keresztény emberek gyermekeinek begyűjtésével és átnevelésével. A devsirme szedése szigorú szabályok szerint folyt. A töröktől meghódított országok háromévenként az ott található gyermekek tizedével szolgáltak az intézményesen rabszolgatartó oszmánoknak."
Magyarországnak csak egy része volt török megszállás alatt, és magyar katonák nem harcoltak a törökökkel közös hadseregben a szpáhik és janicsárok között, és nem vettek részt a szultán hatalomra emelésében, és a hardzsot sem ők gyűjtötték be Pedig de: https://telex.hu/eszkombajn/2020/12/03/tatarjaras-kurucok-torokok-ii-rakoczi-ferenc De, nyílván idnul a terelés, meg a kimagyarázás, mert nem fogod elismerni, hogy tévedtél, mivel moszkovita vagy!
OROSZ-UKRÁN háború