Szánj egy fél percet az életedből arra, hogy átgondold, milyen érzés lehet az, amikor a gyereked fut így az utcán, a közelben hallható robbanás után, miután egy hadsereg úgy dönt, hogy nem csak katonai célpontokat támad, hanem civileket is: https://twitter.com/i/status/1663171459739426816 A másik fél percben pedig nézz a tükörbe és mond ki hangosan: "ÉN EZT TÁMOGATOM, ILYEN EMBER VAGYOK!"
Törölt felhasználó2023. 05. 29. 20:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
A viselkedésed, a gondolataid szánalmasak! A háborús bűn ellen nem emeled fel a hangod, civilek bombázása smafu neked! Mengele, Hitler biztos büszke lenne rád! Ha bomba robbanna melletted az első között f@snád össze magad!
" esetleges számszaki tévedés" 100-szoros tévedés. Soha egyetlen hozzászólásomban sem állitottam, hogy az ukránok képesek lennének még ma is harcolni a nyugati segitség nélkül. De megforditom a kérdést. Tudsz nekem akárcsak egy hozzászólót ezen a fórumon mutatni aki ezt állitotta volna? Tudom, hogy ezt a segitséget rossz néven veszed, de - már ne haragudj - ez a kutyát sem érdekel. Sőt tovább megyek. Putyin is csak úgy tesz mintha meglepődne, hogy Ukrajna felfegyverzése folyamatosan megy. Tehát a józanul gondolkodni képes emberek mindegyike (még Putyin is) egyetért ebben a kérdésben. Egyedül maradtál. De bevallom tavaly februárban én is Putyin fő tévedését osztottam. Miszerint a háború az ukránok összeomlásával folytatódik pár héten belül. (Zelenszkij és kormánya elmenekülésével és harcias emigráns nyilatkozataival és egy békülékeny oroszbarát kormánnyal számoltam az orosz deszantosok által "védett" kijevi kormány épületben.) Tévedtem. A bohóc bebizonyitotta, hogy tökösebb mint az orosz elnök és deszantosai. És van mögötte egy széles nemzeti egyetértés (amibe kárpátaljai magyarok is vannak szép számmal,) mert egyedül nem tudott volna kitartani. Enélkül a kitartás nélkül nyugat nem inditotta volna el a komolyabb fegyverszállitásokat. (Ezekkel az oroszokat fegyverezték volna fel.)
Egy esetleges számszaki tévedés (?) nem azonos a rendszeresen visszatérő érvelési dilettantizmussal. Ezt ismét kiválóan demonstráltad. Arra persze "elfelejtettél" reagálni, hogy merre tartana most Ukrajna a számolatlanul küldött (de egyszer majd vastagon kiszámlázandó) nyugati muníció hiányában...
Tehát, hogy jól értsem. Szerinted nem a Kijevi polgári lakosságot bombázó oroszok tehetnek arról, hogy a videón látható módon a lakosság futva menekül a légitámadás alatt. És ezt szerinted melyik korlátolt embertársad hiszi el?
Ne bántsd azért... lehet, hogy a nagyságrendet "kissé" eltévesztette, de abban teljesen igaza van, hogy az ukránok hozzá képest nagyon pazarlóan bánnak a lőszerrel.
Ő a ruszkik elleni védekezést sokkal kevesebb (konkrétan nulla) lőszerből kihozná.
Emlékszel még a mai tájékozott kijelentéseidre? Például, hogy mikor fogyott és mennyi lőszer? (2.VH kontra orosz-ukrán háború) Ha igen, akkor jó lenne ha egy ilyen tájékozatlan ember nem minősitene mást.
OROSZ-UKRÁN háború