Ügyes bizony. Kicsit aggódom is érte, nehogy "előnyösebb védelmi pozíciót" vegyen fel valamelyik magas épület ablakán keresztül, miután hatszor hátbaszúrta magát.
"Obszcén szavakkal és kemény kritikával reagált Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport vezére az orosz védelmi minisztérium azon bejelentésére, hogy „előnyösebb pozíciókat vettek fel,” vagyis visszavonultak az elitegységnek számító orosz deszantosok Bahmut térségében"
Na ilyen, mikor a ruszki vezérkar bejelent valamit. 😃
Bár végülis igaz, a most dezertált 80+30 ruszki is csak kedvezőbb védelmi pozíciókat vettek föl. 😃 Hisz mi lehet kedvezőbb védelmi pozíció annál, mint ha ezer km-re elfutsz a frontvonaltól? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bár úgy mellesleg nem igazán értem, mi a gondod. Ketten vannak ott, a ruszkik, meg az ukránok. Szerinted mégis kinek kéne jelentenie az esetet, netán a bahmuti postásnak? 🤔😃
Vagy az ukrán vezérkar jelenti, vagy senki. Valamiért kis esélyt látok rá, hogy a ruszkijaid nagyon dicsekednének az esettel.
Persze lehet, hogy Prigozsin is a kyivindependentből tájékozódik. 😃
Persze én készséggel elhiszem, hogy csakis a Kyivindependent találta ki az utóbbi másfél év összes orbitális ruszki buktáját. A valóságban meg már Kijevben vagytok a rendkívül motivált, kicsit sem szökdöső ruszki hordákkal.
"A Luhanszki területen lévő, megszállt Liszicsanszk városában mintegy 80 orosz katona, valamint a Donyecki Bahmut közelében lévő Wagner-csoport mintegy 30 zsoldosa dezertált a harctérről - jelentette a vezérkar."
Eeggen, jól rátapintottál a lényegre. Nyilván mindezt a Kyivindependent találta ki. 😃
Amúgy igen, elhiszem. Kínos róla beszélni, mikor hős ruszkijaink úgy futnak el a "gyáva" ukránok elől, hogy az ellentámadás még meg sem indult. 🤣🤣🤣🤣
Nem tudom az irányultságát, de szerintem jól is van ez így, teljesen magánügye. Ellenben a kép linkelésével azt sugalmaztad, hogy vonzódik a saját neméhez és hogy ez köznevetség tárgya és/vagy elítélendő, ergo te egy homofób szittyabetyár mélymagyar, jó fidesz tanítvány vagy. Az ilyen egyszerű emberek felett lehet olyan jól kiskirályként uralkodni, ahogy azt teszi viktoreszkud.
OROSZ-UKRÁN háború