Nem akarok beleszolni, de Murdochnak igaza van, mert a háború kirobbanasakor volt egy Goldman Sach kormanynak szolo elemzes amit talan a Bloombergben olvastam,ami egy komoly szankcios csomag eseten, 40% os Orosz GDP visszaesest szamolt . Az brutalis. Kb az alkoholista Jelcini báb elnok akkori gazdasag szintjere lökte volna, az orosz gazdasagot. Es tarsadalmi elegedetlenseg kovetkezett volna be. Szoval tenyleg messze nem kovetkezett be drasztikus visszaeses. Inkabb kenyelmetlen, kivonultak a nagy markak, etc. Akkor en mar igy gondoltam, es talan le is irtam, aki a nyersanyagot birtokolja, gabona, fem, ipari nyersanyag, energia hordozok, etc.. aze a jövő. (USA is nyersanyagban gazdag, boven el latja magat mindenbol, kivéve uran, es ritkafoldfem)Tovabba az oroszok, szivóssaga, es a történelmünk , a megprobaltatasaik, a tatarjarastol, a nacik alatti brutalis aldozatukig , predesztinalja, hogy ennek az egesz konfliktusos helyzet egyenletenek nincs megoldasa. (Ezert ijesztő. ).
Telex: Extrém ötletek vannak olykor, mint a Raiffeisené, amely valamiképpen az oroszországi értékeit cserélte volna el a Sberbank európai befagyasztott eszközeivel, de egyelőre ebből nem lett semmi.
Végül is 100 év után lett egy orosz államcsőd, nem azombomba, de csőd, nem csak a swift, más is 😂 Ez a sugárzó fajta, lassan öl és ez már látszik az orosz gazdaságon
Te meg aztán pláne nagyon tájékozott lehetsz a dolgokkal. Az oroszok semmit nem mernek csinálni szépen visszahúzódnak majd más választásuk nincs. A határ védtelen ezt jobb ha felfogod te is meg ők is! Egyébként az olajársapka ellen mit tudtak tenni?? Semmi gazdasági válaszcsapás nem történt. Azt csinál velük a nyugat amit csak akar ezt csak a hülyék nem látják!
Miért kellene a tárgyalóasztalnál ülnie? Az országát megtámadták, Putyin hallani sem hajlandó a kivonulásról. A legjobban csinálja, azt ami a feladata, támogatást szerez és ahogy érkezik a haditechnika az a bizonyíték, hogy jól csinálja!
OROSZ-UKRÁN háború