Pont erre kívántam rávilágítani, társadalomtudományokkal felvértezve akarod megszakérteni, hogy egy nem radioaktív (egészen pontosan a természetes háttérsugárzástól nem számottevően magasabb radioaktivitást mutató, hiszen MINDEN radioaktív valamennyire az Univerzumban) anyagot felrobbantva (ha ez történt, én nem voltam ott csekkolni, te igen?) hogyan hoztak létre az oroszok radioaktív felhőt. Segítek, pont úgy, mint ahogy lelőhetetlen rakétát (ja, nem), kilőhetetlen Armatát (ja, nem), stb.. hoztak létre, meg 3 nap alatt egész Ukrajnát helyett 1 év alatt Ukrajna 58. legnagyobb városát elfoglaló háborút tudnak vívni a maradék rozsdás szovjet hadseregükkel. Utoljára, a gyengébbek kedvéért, az oroszok elbuktak, amikor elindították a háborút, és csak a fizetett bértollnokok a Zorigó szintű hazugsággyárakban és a gyengébb képességű hasznos idióták látják másként.
Zsarolásnak hangzik, de lehet, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csak dühében beszélt zárt körben a Barátság kőolajvezeték felrobbantásának lehetőségéről, amellyel Magyarországnak károkat lehetne okozni – reagált Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő az M1 szerda esti műsorában a Washington Postban megjelent hírre. Megjegyezte, hogy nem sok értelme van egy olajvezetéket felrobbantani, mert az biztonsági okokból szakaszokra van osztva. Mégis, mint mondta, hihetőnek tartja, hogy ez a fenyegetés elhangzott. Kitért arra is: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is mondott olyat, hogy el kell zárni az orosz olajat a magyarok elől, ha „nem normálisan viselkednek”. De ilyet normálisan nem mondhatna – közölte Kis-Benedek József. https://hirado.hu/kulfold/cikk/2023/05/17/szakerto-zsarolasnak-hangzik-a-baratsag-vezetek-felrobbantasanak-lehetosege Az oroszbarát kormánypropaganda magyarellenesnek állítja be az ukránokat, pedig egy ilyen robbanás fájna a szlovákoknak és a cseheknek is, akik a szintén a szovjet-magyar barátság déli ágán lógnak. Azt sem értem, hogy miért kellene felrobbantani egy olyan vezetéket, amit több helyen is el lehet zárni a csapok egyszerű tekergetésével.
Ízlelgessük egy kicsit: Nem a ruszkik hanem a Wagner foglalta el az ukrán hadsereggel szemben! Szerintem az oroszok játszanak az ukránokkal, az EU-val, az USA-val.
Tudatos volt, hogy mennyire támogatta és érte meg, azt csak később derül ki. Közben a Mariupolban az egyik Bahmutba átvezényelt század helyén csak egy lyuk maradt a Himars után. Ha már Mariupol, az ottani védők munkája lehet egész Ukrajnát mentette meg.
Végzett jogászként 😂, mi a véleményed a vészhelyzet esetén a rémhírterjesztésről? Ezer szerencséd, hogy a csatolt cikk cáfolatot is tartalmaz! Vigyázz nehogy Tényi úrhoz jussanak a felelőtlen állításaid!
Több hónap után komoly véráldozatokkal sikerült elfoglalni Ukrajna 58. legnagyobb városát. Elég komoly egy hadsereg ez a ruszki. Már Berlinnél is voltak, csak a vodkát hagyták otthon, meg a kurblit a T-55-höz.
Mint ahogy a kolléga írta, két különböző gépről van szó. Az F18-as nem az F16 fejlettebb változata. Amúgy utóbbi elég sok helyen működik, gondolom nem azért, mert annyira rossz lehet. Folyamatosan upgradelik, ahogy az M1A1-et is, hiába van régóta hadrendben. Éles bevetést hasonló kaliberű géppel szemben még nem sokat lehetett látni gondolom.
OROSZ-UKRÁN háború