Szégyen ....Amit összehordsz.... Az oroszok:. 1)agressziót követtek el 2)hitszegők, szerződésszegők 3)háborus bűnüket százával hajtottak végre 4)népírtást csináltak 2x is (most és a1930 -as évekbe az ukránoknál) 4)lenulláznak egy szomszédos országot,népet ( A FŐ INDOK! MAGUKNAK AKARTÁK ELVENNI(nem megvenni!) A DONYECKI ÁSVÁNYKINCSEKET A KRIM KÖOLAJ ÉS FÖLDGÉZ KÉSZLETÉT,TÁMASZPONTJAIT ÉS TERMÉSZETESEN A JÓ MINŐSÉGŰ FÖLDEKET Mindezt az örült CCCP visszaállitásának gondolatával,Sztálin rehabilitációjával együtt.. Isten örizzen tölük európaikat mégegyszer! Én felölem a kínaiak is megállíthatják az elmebeteg öldöklésüket...Nem muszáj a Natonak....
az emberiség sosem tanult a történelméből ezért veheti a sátorfáját avagy kalap kapát és jönnek értük azért hogy kevesek végre már békében élhessenek és a végén a menny vár rájuk a hazájuk.a többi meg azt kapta amit akart a pusztulást,ezen is mit nem lehet megérteni? na a kevesek persze értik.idő márpedig többé nincs .
persze mindig ez volt ,kirabolunk országokat.mert irigykedünk ,van hatalmunk.akár atom ,meg a pofátlanság meg a gyilkolási vágy,meg a közöny leszarom mennyi ukrán hal meg én usában lakom messze a háborutol ,nem érdekel stb.tényleg mindenki azt hiszi ez igy jolvan? a korlátoltságtol megvakult az emberiség nagy része azt sem tudja mi van?illetve azt tudja mit csinál .mert tudja hogy hazudik tudja hogy gyilkos tudja hogy tolvaj .magyarul nagyon is jol tudja mit csinál,tehát ma már nem igaz az a mondás2 Atyám bocsáss meg nekik mert nem tudják mit cselekszenek." de bizony minden ember nagyon is tudja mit csinál,gonosz még gonoszabb lesz és megy dögkutba.mert ezt választotta bizony bizony szabad akaratábol.de nekem mi közöm hozzá semmi vagy elhatárolodok .
natonak semmi köze ukrajnához,söt elvileg védelmi szervezet de csak náto tagoknak.mi a faszt pofázik bele ,mi köze hozzá foglalkozzon saját magával és vagy a tagokkal.én meg fogom és beavatkozom az összes ország belügyébe mert ugy van kedvem és mondjuk kivégeztetem az összes politikai vezetöt.mert megvan a hatalmam,mindenki foglalkozzon a saját dolgával és ne pofázzon bele más dolgába.seperjen a saját házatáján.mit nem lehet ezen érteni?
"Az oroszok is csak védekezésből támadtak, akkor a NATO-nak miért ne szabadna?" "Egyetértek azzal, hogy a NATO hibája, hogy 2022-ben megtámadták Ukrajnát, mert 2014-ben nem b@sztak oda az oroszoknak." Ezekre válaszoltam, a NATO közvetlen beavatkozását ellenezve, nem értem miket delirálsz még hozzá.
tehát a NATO nem kényszerit, csak halálba küld. Én meg arra világitottam rá, hogy a NATO-nek nem kell beavatkozni, mert a NATO-nak nincsenek kitüzött céljai. Rábizzák (nagyon helyesen) az ukránokra a döntést. Mit akarnak elérni és milyen áldozatot képesek hozni ezért. Szó sincsen arról, hogy a NATO-nak bárkit is küldeni kellene oda. Hiába csűröd csavarod ezzel kapcsolatban senki sem hazudik ilyesmit. Túl sok kormánypropagandát olvasol.
"semmilyen hatalmi érdek miatt ne haljanak az ukrán gyerekek" Egyet értek, takarodjanak haza a muszkák és fizessenek kártérítést Ukrajnának, a bűnösóket meg adják ki Hágának.
Orosz én? Azért ezt ne, csak más a véleményünk ?? amugy meg békeparti vagyok semmilyen hatalmi érdek miatt ne haljanak az ukrán gyerekek főleg gazdasági érdek miatt!!
Persze hogy nem tetszik az ukrán hazafiasság, lebuktál hogy gyakorlatilag oroszként irogatsz ide, orosz időzónából, több nickkel! Slava Ukraini! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Ez egy érték és érdek alapú beavatkozás! Az érték a nyugati szemlélet, a demokrácia, az elnyomás, agresszió elleni fellépés, az önrendelkezéshez való jog, az hogy segítséget nyújtunk az eleseteknek az agresszióval szemben, az ENSZ alapokmánya, a Budapesti Memorandum. Az érdek meg az, hogy ne mi legyünk a következők, jobb most minden támogatást megadni, mint később saját magunknak is hadat viselni vagy megint a ruszki elnyomás és ideológia alà kerülni. A kiszivárgott usa anyagokból kiderül, hogy a háború ellenesség, a békepártiság orosz titkosszolgálati művelet része, nem véletlen hogy a többség onnan indul, akiknél jelentős orosz befolyás áll fenn ( pl: szélsőségesek, Orbán kormány)
Lattál repülő ukran katonát? Hat most láhttps://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Foroszhirek.hu%2Fvideo-tobb-meterre-repult-a-levegobe-az-ukran-katona-az-orosz-granat-erkezesetol&h=AT2XoQ7ejxn9MUwhi21De0PTY3VsBqtBRaLqyjJ6cLIxyWrMzEiRPTcQIFvQEzUjUNwliIzq_i6X2XpxMayH7cZxkLX_-UYwV7tJZFhWMp84rRwc2atNM7chg4rDe-Jvj3P78d62n-ehiReEPY6V&s=1thatsz
OROSZ-UKRÁN háború