Ha nem csak irnál hanem olvasnál is, akkor azt is meg tudtad volna, hogy éppen Zelenszkij kezdte el végre a magyarhoz hasonlóan nagyon korrupt rendszert megrendszabályozni. Sorra lettek leváltva állami és katonai vezetők (ügyészek is) akik korrumpálódtak. Kiváncsi vagyok mikor kerülne sorra Pol Péterre itthon. Még arra is kiváncsi vagyok, hogy hogyan éreznéd magad akkor ha egy Magyarországot érő támadás esetében a szövetségesek azzal utasitanák el a segitségnyújtást - sőt , keltenének magyar ellenes hangulatot - az itthoni világbajnok szintű korrupcióra hivatkozva.
Azért, mert bajban van, már nem is korrupt? Érdekes! Most is ugyan az folyik, mint korábban, csak a szegényeket sajnálni kell. Igen, én nagyon is sajnálom a népet, de a vezetőik és oligarcháik nem szenvednek, sőt! A zavarosban halásznak még nagyobb vagyonokat.
Nagyon tévedsz! Amit kellett, azt mindent teljesített Magyarország. Amit meg most csinálnak, az az EU hibája. Nagyon jól tudják, hogy mi folyik itt, de nekik az megéri- megérte. Az minden országban úgy van, hogy a támogatások a politikusok lefizetése. Egyik országban jobban kihasználják, a másikban kevésbé. Én mindig azt mondtam, hogy az összes támogatást meg kell szüntetni és a szabad piacot engedni érvényesülni. Amíg olyan rendszer van, hogy a pályázatokat emberek bírálják el, mindig lesz protekció.....van az a pénz és hatalom.
Te tudod a legjobban hogy mit hazudozol a mai Ukrajnáról. Pont Európa legkorruptabb országából fröcsögsz a bajban lévő szomszédra. Gondolom, hogy szorgalmasan jársz misére is. Gyónni szoktál?
Fél ukrajna még jóval a háború előtt külföldön dolgozott, biztosan annyira jók otthon a körülmények. Én beszélgettem is velük kukorica címerezés közben. Nem azért jöttek ide napszámosnak, mert otthon tejben vajban fürödtek. Te bizonygatod az igazadat, ....mit is? Mi nem igaz, amit írtam? Talán EU-s tagok lettek, tárt karokkal vártuk őket? Nem! Meg volt az oka.
Milyen érdekes, mikor a ruszkik lőtték Bahmutot, akkor ők voltak a terroristák, de most az ukik lövik. Pedig állítólag több ukrán civil ott maradt. Az is érdekes, mikor jönnek a videók, hogy hogyan lövik ki az ukik a ruszki tankokat, aztán ki tudja, kik oldalán harcolnak. Ki lőtt ki kit?
OROSZ-UKRÁN háború