Ha így is gondolod nem Csehországban vagyunk és nem a csehszlovák kém fújja a passzátszelet. Az ATV-s meg ripostos linkjeire tökéletesen tudsz válaszolni, ha szeretnél az index-el meg a 444-el :) a provokációnak felülni meg fölösleges szerintem. Persze ezt csak én gondolom így
Látod, én téged látlak gyengébbnek!:) Fantáziálgatsz csak, kényed-kedvére, kigondolsz valamit (vagy lopod valahonnan), aztán azt hiszed, végső igazságnak. 1. Mivel provokálta ki az USA a háborút? Az nem bizonyíték a provokációra, hogy érdekében állt Oroszország gyengítése. (Ha nem érted, szívesen kifejtem más szavakkal, hogy te és a hozzád hasonló gyengébbek is értsék.)Te kevered a motivációt, az érdeket a tettel. Oroszország egyébként legalább annyira beavatkozott Ukrajna belpolitikai életébe, mint az USA, de az USA nem indított háborút emiatt. Ugye, lehet így is szemlélni a dolgot! A nyersanyagkincs ellopása is csak egy fantazmagória, egy rosszindulatú feltételezés, nincs mögötte semmilyen bizonyíték. 2. Az USA miféle hidegháborút folytat Kína ellen, fejtsd már ki! Tudom, a te narratívád szerint minden nagyhatalom terjeszkedni akar a határain nkívülre, de ezek közül egyedül az USA etszi ezt bűnös módon, a többiek meg szende szűzlányok!
tele van ez a topik hasonlókkal: 15 hónapot kapott ukránellenes uszításért egy cseh állampolgár "Patrik Tušl dezinformátort jogerősen végül 15 hónap börtönbüntetésre ítélték Ukrajnával és az ukrán néppel kapcsolatban tett gyűlöletkeltő kijelentéséért" Jelentette a hírt még március 21-én a Cseh Köztévé. A cseh dezinformátort elsőfokon még 2022. decemberében ítélték el tíz hónapra. Tušl az elmúlt évben orosz háborús propagandát és az ukránokról gyűlöletkeltő videókat is terjesztett
Teljesen hibás a kategória alkotásod. Mintha azt mondanám, hogy aki így kategorizál az vagy troll, vagy egybites. Ezt a szintet meghagyom a hohollover fun club-nak, de ha ott ez a szint, akkor abba a kategoriába biztosan nem akarok tartozni.
OROSZ-UKRÁN háború