"És..., ismét kérdezem 2014-ben miért nem történt semmi ?" Milyen értelemben nem történt semmi? Úgy érted, hogy szegény Putyin elfoglalta a krimet és a nyugat aludt tovább és ezzel azt a benyomást keltette, hogy folytathatja a Dombaszban? (Meg is tette) Hogy pár évvel később - kijelentve, hogy ukrán nép nincsen, a vezetése pedig náci - nyugodtan elfoglalhatja és a szemét nyugat erre bekeményit? Hát ez tényleg szemétség.
Itt kérdeztem. Ugyan mondj már egy hiteles forrást akkor.Hadd tájékozódjak... De ne olyat, ahol a gonosz orkok így meg úgy... És tévedésben vagy a 'origo, pesti srácok és mandiner' , mert ez engem végképp nem érdeke, de az sem amikor nem elemzik az előzményeket, csak a gonosz orkok, stb, stb. És..., ismét kérdezem 2014-ben miért nem történt semmi ?
Azért tudom, hogy kb. mit írnak a másik topikban, mert 22-ben egy darabig olvastam, de hányingerem lett... Így érhető ? És ide is néha elkezdik a baromságokat, de egy idő után valami miatt leállnak. Persze így van jól.
Ja, értem... :) Nyugodtan megsérthetsz ám, csak ne kerüld ki a kérdéseket. És miért nem vitatkozol velem, mikor olyan nagy vitapartner keresel mindig ? Persze értem, hogy személyeskedni akarsz, de nem azt kell, hanem érvelni.
Mi akar ez lenni? Ha az iraki háborúban megöltek 100-200 ezer embert, akkor ebben a háborúban is szabad, ha nem is annyit, de több tízezret igen? Ott egyébként a civil áldozatok zöme a háború utáni irtózatos mennyiségű Al-Kaida robbantás miatt halt meg. Persze, lehet mondani, hogy az USA invázió miatt lett ez ilyen sok és ebben van igazság.
Érveid nincsenek, vagy indulatos, gyülölködő beszólásaid vannak vagy belinkelsz valami ukrán sértő/orosz dicsőítő cikket. Az ukránok oldalán állók is tehetnének be sok linket, sokkal többet, mint ti, de az nem lenne fórumozás.
Ne máár, annyira poshadt már ez az oroszok kimerítése dumcsi. Ebbe addig (sem) illett kapaszkodni amíg Zaluzsnij el nem szólta magát. Ő egy szimpatikus, komoly főtiszt, ezért is vannak konfliktusai a hazaáruló, kilora megvett söpredékkel.
OROSZ-UKRÁN háború