"most nem keresgélem, hogy délen mikor kezdtek támadni, de szerintem az után, amikor Kijev alól elvonultak." Erre irtam, hogy tékozódj. Egyszerre támadtak az oroszok fehéroroszország irányából Kijev irányába , Krim félszigetról herszon irányába és Donbasz teljes frontvonalán, kiegészitve harkiv megye megtámadását
Te anank örülsz és nagy eredménynek gondolod, hogy ezt a 70 ezres várost talán elfoglalják az oroszok 9 hónap után és azt eleve nem tartod reálisnak, hogy egy jól védhető várost azért nem adnak fel, hogy az oroszokat kimeríthessék emberben hadi eszközökben. Ugye annak örül az ember, ami adatik, kis öröm is öröm.:)
Valószínű, hogy a nyugati világ nem egyforma mércével mér, de hozzájuk képest milyen mércével mér Oroszország vagy Kína? Azon nem akadsz fenn, a baj, hogy téged nem az igazság érdekel ebben, hanem csak az, hogy a nyugat ellen is van kritika és ennek örülsz.
Ha ő nem gondolta hazugságnak, akkor ő bizony hazug. Illetve rosszabb mert fizetett troll aki hazugségokat terjeszt. A beirásodra meg azért irtam hogy hazudsz, mert leirtad, hogy mit irnak a másik topikban azzal, hogy azt viszont nem olvasod. Ez a kettő együtt nem megy. Nem érdekel, hogy mennyi pontot kapok. Hál istennek nem ettől függ az önbecsülésem.
Inkább nem válaszolok, azt hiszem túl sértő lenne. Ha nem haragszol, nem vitatkozom többet veled. Hidd azt nyugodtan, hogy a kivédhetetlen érveid miatt!
Körül se tudták keríteni a várost, elakadtak. Egyébként egy négymilliós városról van szó, szerinted úgy kellett volna elfoglalni a várost, hogy porig bombázzák? Ezt még a 2. VH-ban se tették. Megint a sületlenség szó jutott eszembe, de még se írom le.:)
Ok., mindig elviszed a témától a lényeget, most nem keresgélem, hogy délen mikor kezdtek támadni, de szerintem az után, amikor Kijev alól elvonultak. Égtek, igen, de szerinted (de ezt már kérdeztem, csak nem válaszolsz), miért nem bombázták porrá Kijevet ? Jujjj....
Értem, neked teljesen mindegy, mi van a többi emberrel az országban, mi van az ország jövőjével, neked elég annyi, hogy te jól elvagy! Nem egy tiszteletre méltó hozzáállás.
Ja, és én szerintem távolabb vagyok a fidesztől, mint te, csak nem nyilvánulok meg ez ügyben, mert mint korábban is írtam én alkalmazkodom a körülményekhez. Ez van, ha a 2/3 ezt akarta, akkor legyen, nekem teljesen mindegy, megélek itt ugyan úgy, mint eddig.
Ezt te csak vélelmezed, hogy tárgyalni akart. Egyébként arról akart volna tárgyalni, hogy Ukrajna hagyja jóvá az addigi területfoglalásait? Kijev alá küldte a hadseregét, (tele logisztikai gondokkal, égtek az oroszok, de nagyon), aztán beáldozott vagy tízezer katonát, rengeteg hadi eszközt, közben délen is támadtak, mindez némi nyomatékosítás gyanánt. Jujj!
Donbasz lövése, azaz az Ukrajnától elcsatolt területek visszaszerzésére irányló hatrcok okot adhattak Oroszországnak a háborúra? "Ez több mint érdekes aspektus!"
OROSZ-UKRÁN háború